CORVIRAL x 20 caps

Код: 35242
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

CORVIRAL е уникален по рода си продукт със състав специално разработен с цел повишаване на имунната защита и включващ ценни за организма компоненти. 

Наличието на екстракт от листата на хининово дърво /Cinchona/и артемизинин съдържащия сладък пелин  имат противовъзпалителен и имуномодулиращ ефект и действат срещу проникването на външни за организма патогени във вътрешността на клетката. 

Включването в състава на екстракта от глог /Crataegus/ предпазва сърдечносъдовата система, а наличието на ябълков пектин влияе благоприятно на стомашно-чревния тракт и на сърдечно-съдовата система, като способства за намаляването на нивата на лошия холестерол и на триглицеридите в плазмата.

Имуностимулиращо действие имат екстрактите от джинджифил горчив портокал /Citrus aurantium/и глухарче /Taraxcum/, както и витамин C и минералите цинк и селен.

В допълнение, естествени продукти извлечени  от корените на мушкато /Pelargonium sidoides/ и от глухарче /Taraxcum/ имат доказано  противо-грипно действие като потискат навлизането на вирусите в клетките гостоприемник и също посредством инхибиране на ключови вирусни ензими.

CORVIRAL се препоръчва за прилагане още при първите грипоподобни симптоми. Препоръчително е това да се прилага под наблюдението на специалист.

CORVIRAL е уникален по своя състав продукт, без аналог към момента и би могъл да се ползва при всички случаи имащи инфекциозен характер.

CORVIRAL се прилага в дози 1-2 капсули, 3 пъти дневно, като е възможно дозата да се удвои след консултация със специалист.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна