NATURES WAY THISILYN CLEANSE 15 дни програма

Код: 8994
Марка: NATURES Way Производител: REVITA
74,59 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Тисилин Клийнс, 15-дневна билкова програма

Балансирана 15-дневна програма за цялостна детоксикация на организма, разделена на три фази, прилагането на които е паралелно, със синергично действие на компонентите в тях. Подходяща е за профилактика както на здрави хора, така и с различни стомашно-чревни, чернодробни и обменни заболявания. Съставът е изцяло натурален и нетоксичен. Отделните фази на Thisylin Herbal имат следните състав и свойства:

Фаза I – Цялостна детоксикация

Фаза II – Смес от 6 вида фибри

Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки

 

ФАЗА I – Цялостна детоксикация, 30 капс. по 685 мг, прием – 1 - сутрин и 1 - вечер (15 дни)

Активира естествените механизми на детоксикация на всички вътрешни органи. Има три основни компонента – за отделителната система; за кожата, лимфата и кръвоносната система; за стомашночревния тракт, черния дроб и жлъчката.  Извежда токсичните натрупвания от вътрешните органи и ги насочва към бъбреците за елиминиране, или към червата, където те се неутрализират от фибрите във фаза II.

Билкова смес за уринарния тракт (173 мг) съчетава лечебните свойства на червената боровинка (90% концентрат от плодовете) и магданоза (листата) за засилване дейността на бъбреците и пикочните пътища, съчетано с предпазването им от инфекции и отделящите се през тях токсични вещества.

 

Билкова смес за кожата, лимфната и кръвоносната система (130 мг) съчетава свойствата на корените от репей, цветовете от червена детелина, стръковете от лепка и корените от орегонско грозде.

Билкова комбинация за стомашно-чревния тракт, черния дроб и жлъчния мехур (315мг). Включва екстракт от семената на млечния бодил (стандартизиран на 80% силимарин), екстракт от листата на артишока (стандартизиран на 6% кафеоил хининови киселини), екстракт от корена на куркума (стандартизиран на 95% куркуминоиди) и корен от глухарче. Комбинацията има хепатопротективно, противовъзпалително, холеретично, холагогно и антиоксидантно действие.

ФАЗА II – Смес от шест вида фибри (1860 мг), 90 капсули, дневен прием – по 3 капсули сутрин и вечер, с пълна чаша вода (250 мл), за 15 дни. Регулира моториката на червата и обема на изпражненията. Улавя токсините, отделени в червата под действието на фаза I, задържа ги адсорбирани и ги предоставя на фаза III за ускорено извеждане от организма.

Шестте различни вида фибри имат адсорбиращо токсините, противовъзпалително и антимикробно действие върху мембраните на храносмилателния тракт. Комплексът включва патентована смес от псилиум (хуск), гуарова гума (гуаран), фибри от ленено семе (богати на лигнани), пектин от грейпфрут, фруктоолигозахариди (FOS) и акациева (арабска) гума.

 

Фаза III – Пречистване на храносмилателния тракт с билки (1610 мг), 30 капсули. Дозировка – 2-3 капсули преди лягане с пълна чаша вода, не повече от 10 дни.

Третата фаза на детоксикация с програмата, т. нар. „билкова метла”, има важната задача да изведе бързо от организма уловените през втората фаза токсични натрупвания, така че да не се задържат в червата и да предизвикат нежелани ефекти. В нейният състав влизат очистителна съставка - американски зърнастец (каскара саграда), успокояваща червата бленда от мента, копър, джинджифил и ружа; трипхала – тройна билкова аюрведическа комбинация  с противовъзпалително, детоксикационно и лаксативно действие; и отново Thisylin® стандартизиран екстракт от белия трън – неговата роля е да подпомогне черния дроб да разгради окончателно остатъците от първите две фази и вредните продукти, които биха се реабсорбирали в дебелото черво.

Билковата програма за детоксикация Тисилин® Клийнс е надеждно и високоефективно средство за профилактика на редица здравни проблеми, пораждани от ежедневното натрупване на отпадни продукти на метаболизма в тялото. Подходящо е за всички  над 12-годишна възраст, освен при бременните и кърмачките, както и при специфични групи пациенти – главно тези с обострена язва, колити и гастрити, непроходимост на червата и диария. Препоръчва се по време на респираторни или стомашно-чревни инфекции приемът на програмата Тисилин® да не се започва,  а първо да се отстрани инфекциозният причинител, за да се приведе организмът в готовност да започне активна детоксикация.

  

 

Марка:
NATURES Way
Производител:
REVITA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна