Назад
Най-продавани
-30%

В наличност

HELIOCARE PUREWHITE RADIANCE MAX 240 Хранителна добавка за превенция на пигментация и бръчки x 60 caps/19640

Код:

40785

Марка:

HELIOCARE

Производител:

Cantabria Labs

59.07 лв
Стара цена: 84.39
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

HELIOCARE PUREWHITE RADIANCE MAX 240 Хранителна добавка за превенция на пигментация и бръчки x 60 caps/19640

Съдържа синергична комбинация от естествени активни вещества, които спомагат за изравняване на тена на кожата и предпазват от увреждане, причинено от свободните радикали, образувани в резултат на физиологични процеси на стареене и агресия на околната среда, като излагане на слънце. Излишните свободни радикали са отговорни за процеси, водещи до преждевременно стареене на кожата и неравномерна пигментация.
Употреба: Препоръчана дневна доза: две капсули на ден, за предпочитане една сутрин и една вечер или според предписанието на вашия специалист по грижа за кожата. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословен начин на живот. Контейнерът да се съхранява плътно затворен, на сухо място и при температура не по-висока от 30°C. Да се държи далеч от обсега на малки деца.
Алура червено AC (E-129) може да има неблагоприятен ефект върху активността и вниманието на децата.
Състав: Polypodium leucotomos (екстракт), L-цистин, Punica granatum (екстракт от нар), витамин С (L-аскорбинова киселина), ниацин (никотинамид), агент против слепване (магнезиеви соли на мастни киселини (E-470b)). Капсула: Глазиращ агент (хидроксипропил метилцелулоза (E-463)), оцветители: титатиниев диоксид (E-171), Алура червено AC (E-129), брилянтно синьо FCF (E-133).
Вегетарианска капсула. Без глутен.
Хранителна добавка
Номер и дата на вписване на хранителната добавка в регистъра по чл. 24, ал. 1 от Закона за храните: Т222201733 / 11.5.2022 г.
Партиден № / Най-добър преди: вижте долната част на опаковката
Опаковка: 60 капсули; Нетно тегло: 26,84 g
Произведена в: Испания; Производител: Cantabria Labs, I.F. Cantabria S.A., C/Pirita, 9, 28850 Madrid (Spain), www.cantabrialabs.com
Дистрибутор: „Алта Фармасютикълс“ ЕООД , гр. София 1331, бул. Сливница 578, ЛЦ Калиман, Телефон : +359 (2) 8 549 700, trade@altaph.eu

HELIOCARE Purewhite Radiance е хранителна добавка с натурални съставки, които имат противостареещо и избелващо действие за по-млада, по-светла кожа. Изключителната комбинация от активни съставки помага за подобряването на красотата на кожата, допринася за по-стегната и еластична кожа, като същевременно изсветлява и озарява тена.

СТАРЕЕНЕ НА КОЖАТА, ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ & ПЕТНА

Стареенето на кожата се характеризира с образуване на линии и бръчки, загуба на тонус и еластичност, неравномерна, потъмняла пигментация и петна. Причинява се от естественото физиологично стареене на кожата (хроностареене), начин на живот (диета, стрес, умора) и фактори на околната среда, особено UVA/UVB лъчение. По-специално, увреждането от свободните радикали може да ускори процесите на стареене на кожата. За да се поддържа млада, здрава на вид кожа, е важно да се предпази от свободните радикали и UV лъчението, да се инхибира прекомерното производство на меланин и да се стимулира производството на колаген и еластин, основни компоненти на кожата, гарантиращи тонус и стегнатост.

HELIOCARE Purewhite Radiance съчетава две активни технологии, Fernblock® и WhiteTech Complex, които действат синергично, за да помогнат за защита на кожата от вредното действие на UV лъчението и свободните радикали, повишаване на стегнатостта и еластичността на кожата и за контролиране на пигментацията.

Fernblock® е иновативна натурална съставка, базирана на екстракт от централноамериканската папрат Polypodium leucotomos. Забавя процесите на стареене на кожата и изсветлява кожата, като упражнява мощна антиоксидантна активност, стимулира производството на колаген и еластин и модулира синтеза на меланин. Доказано е също така, че помага за защита срещу UVA лъчение, една от основните причини за стареене на кожата. Разработен в сътрудничество с Harvard Medical School, неговата ефикасност е доказана от множество клинични проучвания, публикувани във водещи международни научни списания.

WhiteTech Complex е синергична комбинация от изключителни активни съставки, които помагат в борбата с вредата от свободните радикали, забавят стареенето на кожата и контролират пигментацията. Действа директно за контролиране на всички фактори, участващи в производството на пигментация, като инхибира:

• активиране на меланоцитите, кожните клетки, които произвеждат меланин;

• синтез и активиране на тирозиназа, ензим, участващ в образуването на меланин;

• прехвърляне на меланин от меланоцити към епидермални кожни клетки, процес, който прави меланина видим в кожата.

WhiteTech Complex комбинира 4 активни вещества с мощно действие против стареене и контрол на пигментацията:

Натурален екстракт от нар, традиционно известен и използван със своите противовъзпалителни и антиоксидантни действия. Неговият сок, семена и кора са богати на фенолни съединения, по-специално елагова киселина, които предпазват от увреждане в резултат на свободните радикали и разграждане на колагена, инхибират пролиферацията на меланоцитите и синтеза на меланин;

Витамин С, добре документиран антиоксидант, който намалява линиите и бръчките, увеличава производството на колаген и осъществява мощно изсветляващо действие, като намалява образуването на меланин;

Ниацинамид (витамин В3), намалява преноса на меланин от меланоцитите към епидермалните кожни клетки. Освен това помага за повишаване нивата на влажност и еластичност на кожата;

Цистин, естествено срещаща се аминокиселина с антиоксидантна, анти-стареене и изсветляваща активност. Той е предшественик на глутатиона, една от най-мощните ензимни антиоксидантни системи, естествено присъстващи в човешкото тяло, и помага за увеличаване на производството на колаген.

HELIOCARE Purewhite Radiance съставки са получени от внимателно подбрани биологични източници за насърчаване на здравословно хранене и начин на живот, и уважение към околната среда. Не съдържа консерванти или съставки с глутен. Прилагат се стриктни процедури за тестване, за да се гарантира пълно съответствие с най-строгите международни стандарти за осигуряване на качество.

УПОТРЕБА ПРИ

• неравномерен тен на кожата, хиперпигментация;

• загуба на тонус и еластичност на кожата, фини линии и бръчки;

• помощно средство към процедури против стареене или изсветляване и козметични процедури;

• след дерматологични процедури (пилинг, лазер, дермоабразио) за предотвратяване образуването на петна и хиперпигментация.

ПОЛЗИ

Heliocare purewhite radiance допринася за:

• по-стегната, по-еластична кожа с по-малко линии и бръчки;

• по-светъл, по-ярък, по-равномерен тен на кожата;

• защита срещу свободните радикали и UVA/UVB увреждане.

УПОТРЕБА

Приемайте по две капсули дневно, за предпочитане една сутрин и една вечер, или според препоръките на специалист по грижа за кожата. Съдържа 60 капсули, достатъчни за покриване на естествения 28-дневен цикъл на обновяване на кожата. За пълна UVA/UVB защита използвайте слънцезащитните продукти Heliocare.

Cantabria labs е глобална здравна компания, посветена на подобряването на живота на хората по света чрез изследвания и разработка на ефективни, иновативни технологии и продукти. Нейните продукти са резултат от строги научни изследвания и са произведени в съответствие с най-високите стандарти за качество, за да гарантират максимална безопасност и ефикасност при задоволяване на нуждите на професионалистите по грижа за кожата и техните потребители. www.cantabrialabs.com

Произведена в: Испания

Производител: Cantabria Labs, I.F. Cantabria S.A.,

C/Pirita, 9, 28850 Madrid (Spain), www.cantabrialabs.com

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0