DOPPELHERZ SYSTEM IMMUN + ARONIA x 10 fl

Код: 35781
Марка: DOPPELHERZ Производител: QUEISSER GERMANY
17,49 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в
 • За силен имунитет
 • 500 mg витамин С, витамин D, селен, цинк
 • С добавени концентрати на сок от арония, портокал и червено грозде
 • Намалява чувството на отпадналост и умора
 • С чудесен плодов вкус
 • Лесен и удобен прием

Допелхерц® систем Имун + Арония – естествената имунна защита в иновативна форма

Aдекватното снабдяване с хранителни вещества е важно, за да бъде имунната ни система здрава и силна. Благодарение на специално разработения индивидуален флакон, Допелхерц® систем Имун + Арония комбинира високата доза от 500 mg витамин С с концентрат на сок от арония, като допринася за запазване на нормалната функция на имунната система.

Защо концентрат на сок от арония?

Аронията е малко храстовидно растение, което произхожда от Северна Америка. Благодарение на многото си полезни свойства и съдържание на ценни вещества, от години е позната и използвана и в останалия свят. Тя е богат източник на редица витамини като витамин С, витамини от В-групата, витамин К, минерали и микроелементи като магнезий, калций, желязо, цинк както и на флавоноиди. Флавоноидите са естествени, активни вторични субстанции, които се съдържат в растенията. Благодарение на множеството си биологични характеристики, те формират най-интересната група сред полифенолите. На съдържанието на флавоноиди се дължи специфичният тръпчив вкус на аронията.  

Плодовете на арония съдържат високи нива на флавоноиди, най-вече антоцианини и проантоцианидини. Ролята на антоцианините е да защитават плодовете на растенията от ултравиолетовото лъчение. Именно на тях аронията дължи интензивния си тъмен до черен цвят, заради който тя често бива използвана като натурален оцветител. Антоцианините, като водоразтворими растителни пигменти, са ценени в медицината, фармацията и хранителната промишленост заради силна си антиоксидантна активност. Плодовете и продуктите от арония имат голям антиоксидантен и здравословен потенциал, тъй като намаляват появата на свободни радикали в организма1.

Свободните радикали се произвеждат от тялото като реакция на въздействието на вредните фактори от околната среда, ето защо сокът от арония би бил изключително полезен като допълнителна защита.

В човешкия организъм флавоноидите имат роля, подобна на тази на витамините, което ги прави изключително полезни за организма.

Използването на концентрат на сок от арония допринася за запазването на всички тези естествено съдържащи се полезни вещества по-дълго.

Концентратът на сок от арония има следните ползи за организма:

 • антиоксидантен ефект, които се дължи на естествено съдържащите се в него полифеноли2. Сокът на аронията има изключително високо общо съдържание на полифеноли, в сравнение с други червени и червено-сини плодове.
 • благоприятен ефект по отношение на функцията на имунната система, дължащ се на съдържанието на флавоноиди.
 • противовирусен и антибактериален ефект3
 • защитен ефект спрямо сърдечно-съдовата система във връзка с положително повлияване на нивата на LDL-холестерола4 и забавяне развитието на атеросклеротични плаки5

 

500mg витамин С и сок от арония и в индивидуален флакон

Допелхерц® систем Имун+Арония обединява съвременните тенденции в медицината и здравословното хранене с най-новите фармацевтични технологии. Индивидуалният флакон прави възможно комбинирането на високи дози витамини и микроелементи с концентрати на сокове от арония, портокал и червено грозде, което е изключително трудно постижимо с други фармацевтични форми.

 • 500 mg витамин С – подпомага имунната система и естествените съпротивителни сили на организма. Важен е за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, както и за намаляване на чувството на отпадналост и умора
 • Витамин D и микроелементи цинк, селен и мед допринасят за нормалната функция на имунната система
 • Витамин В2 и биотин са важни за доброто състояние на лигавиците
 • Цинк, витамин С и мед осигуряват защита на клетките от оксидативен стрес
 • Витамин В6 спомага за намаляване на чувството на отпадналост и умора
 • Включените в състава В-витамини подпомагат енергийния метаболизъм и допринасят за нормалната функция на нервната система.

Флаконът осигурява лесен директен прием по всяко време и на всяко място без вода както и точното количество хранителни вещества в дневна доза. Напълно рециклируем и лесно преносим, отговаря на нуждите на съвременния човек.

 

Кога имунната система има нужда от допълнителна защита?

Нуждата от витамин С, цинк, селен и други ценни за имунната система вещества може да се увеличи при небалансирана диета, в условия на повишен стрес, по време и след физическа активност, както и в периодите преди и по време на боледуване. За оптимален ефект е добре да се спазва балансиран и разнообразен хранителен режим.

 Кога е подходящ Допелхерц® систем Имун + Арония?

 • За укрепване на имунната система
 • При умора и отпадналост (по време и след боледуване)
 • За подпомагане на съпротивителните сили на организма
 • За защита на клетките от оксидативен стрес
 • За повече енергия и работоспособност
 • При небалансирана диета

 

Производител

QUEISSER PHARMA
Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Съхранение

Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

Внимание

Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Продуктът съдържа захар. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

 

Марка:
DOPPELHERZ
Производител:
QUEISSER GERMANY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна