JAMIESON PROBIOTIC BABY drops 8.6ml x 126

Код: 31781
Марка: JAMIESON Производител: JAMIESON
17,99 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ТЕЧНА ПРОБИОТИЧНА ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА ОТ 1 ДО 3 ГОДИНИ.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА ЗА ДНЕВЕН ПРИЕМ: 5 КАПКИ.

126 КАПКИ В ОПАКОВКА.

 


ПОКАЗАНИЯ: ПОВЛИЯВА БЛАГОПРИЯТНО КОЛИКИ, ЗАПЕК И КИСЕЛИНЕН РЕФЛУКС. ПОДПОМАГА ПРАВИЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ И ПОВИШАВА ИМУНИТЕТА НА БЕБЕТО.

 

СЪСТАВ: 1 ДОЗА (5 КАПКИ) СЪДЪРЖА: BIFIDOBACTERIUM ANIMALIS SUBSP. LACTIS (BB-12®)
1 BILLION CFU*

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: ПРОДУКТЪТ Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА. ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА КАТО ЗАМЕСТИТЕЛ НА РАЗНООБРАЗНОТО ХРАНЕНЕ. ДА СЕ СЪХРАНЯВА НА СТАЙНА ТЕМПЕРАТУРА (15°С – 25°С).

 

ПРОБИОТИК БЕБЕ НА ДЖЕЙМИСЪН НАМАЛЯВА РИСКЪТ ОТ „РАЗТРОЕН СТОМАХ“; УВЕЛИЧАВА ИМУННИЯ ОТГОВОР; ПОДПОМАГА ЧРЕВНАТА ФУНКЦИЯ; НАМАЛЯВА РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТТА И ПЛАЧА ПРИ ДЕЦА; ОБЛЕКЧАВА КОЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ.


ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6 МЕСЕЦА ОТ ЖИВОТА НА БЕБЕТО КОЛИКИТЕ, КИСЕЛИННИЯТ РЕФЛУКС И ЗАПЕКЪТ СА НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ГАСТРОИНТЕСТИНАЛНИ ПРОБЛЕМИ. ПРИЕМЪТ НА ПРОБИОТИЦИ СПОМАГА ЗА СПРАВЯНЕ С ТЯХ И СЪЩО ТАКА ОКАЗВА ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ ДИАРИЯ, АЛЕРГИИ И КОЖНИ ПРОБЛЕМИ.


ПРЕЗ ПЪРВИТЕ ДВЕ ГОДИНИ БЕБЕТА РОДЕНИ С ЦЕЗАРОВО СЕЧЕНИЕ ИМАТ ПО-МАЛКО ПОЛЕЗНИ БАКТЕРИИ В СРАВНЕНИЕ С ТЕЗИ РОДЕНИ ПО НОРМАЛЕН ПЪТ. ТОВА ОБЯСНЯВА, ЗАЩО БЕБЕТАТА РОДЕНИ С ЦЕЗЕРАВО СЕЧЕНИЕ СТРАДАТ ПОВЕЧЕ ОТ ЧРЕВНИ ИНФЕКЦИИ, АСТМА И АЛЕРГИИ.
ПРОБИОТИЦИТЕ ПРИЕТИ В АДЕКВАТНА ДОЗА МОГАТ ДА ОКАЖАТ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ВЪРХУ СЪСТОЯНИЕТО НА ОРГАНИЗМА. (БЕБЕТАТА РОДЕНИ ПО НОРМАЛЕН ПЪТ ПОЛУЧАВАТ ПОЛЕЗНИ БАКТЕРИИ ОТ ВЛАГАЛИЩЕТО НА МАЙКАТА) .

Марка:
JAMIESON
Производител:
JAMIESON

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна