VITABIOTICS MENOPACE ЧЕРВЕНА ДЕТЕЛИНА х 30 tabl

Код: 13713
37,89 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Менопейс® Червена детелина е уникална хранителна добавка доставяща идеалното количество от 40мг Менофлавон®– екстракт от изофлавони на Червената детелина, както и екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли) в специална капсула подходяща за вегетарианци.

Менофлавонът® е стандартизиран ботаничен екстракт (екстракт от Червена детелина IFL 40, USP 32), който е преминал през множество изследвания и е с най- високи качества съгласно стандартите на US Pharmacopeia.

Изофлавоните от Червена детелина

Червената детелина е един от най- богатите естествени източници на изофлавони – тези фито- нутриенти се приемат от жените по цял свят, минаващи през периода на менопауза. Доверявайки  се само на естествения прием на изофлавони, би означавало поглъщане на големи количества  бобови растения, като грах и боб, което е трудно осъществимо. Червената детелина е естествено богат източник и осигурява желаните изофлавони, които ние трябва да се опитваме да осигурим в нашата диета- биоканин-A, формононетин и Генестеин.

Менопейс® Червена детелина е специално формулиран и може да се приема едновременно или независимо от всеки друг продукт от гамата Менопейс, всеки един от който доставя пълноценна подкрепа от микроелементи.

С екстракт от Зелен чай (25 мг полифеноли)

Формулата на Менопейс® Червена детелина допълнително включва екстракт от Зелен чай. Този стандартизиран екстракт набавя 25 мг чисти полифеноли във всяка капсула. Екстрактът от Зелен чай влияе на защитата на клетката от оксидантен стрес.

Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена. Хиляди жени от цял свят откриха, че Менопейс, продукт №1 във Великобрпитания за менопауза, доставя ефективна хранителна подкрепа през този период на промени.

Винаги четете указанията за начина на прием. Както и при употребата на други хранителни добавки потърсете професионален съвет преди използване, ако страдате от някаква форма на хранителна алергия или сте под специално докторско наблюдение.  Хранителните добавки не могат да заменят разнообразната и балансирана диета. Продуктът да не се приема, ако сте алергична към соя.

Съставки Средно в капсула
Менофлавон- екстракт от Червена детелина 364 mg
Доставящ изофлавони 40 mg
– Биоканин А 18 mg
– Формононетин 21 mg
– Генестеин 0.7 mcg
Екстракт от Зелен чай  
– доставящ полифеноли 25 mg

vegi
• Без изкуствени оцветители
• Без консерванти
• Без глутен
• Без мазнини, желатин
• Не са тествани върху животни
• Подходящ за вегетарианци

Прием

Една капсула дневно по време или веднага след основното хранене. Приемете с чаша вода или друга студена напитка. Да не се приема на празен стомах. Продуктът може да се ползва и след периода на менопауза без ограничение във времето. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза.

Алергични съвети:

Съдържа Соя

Менопейс® Червена детелина не съдържа наркотични вещества или хормони. Продуктът е произведен в съответствие със стандартите за добра производствена практика GMP и качества за контрол надвишаващи тези, които се прилагат обикновено при производството на хранителни добавки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна