NATURAL FACTORS VITAMIN B-3 500mg x 90 tabl

Код: 29525
Марка: NATURAL FACTORS Производител: REVITA
15,92 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Витамин В3 500 mg – естествен продукт в подкрепа на нервната система и нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини

Допринася за нормалния метаболизъм на мазнини, белтъчини и въглехидрати. Подпомага нормалното състояние сърдечно-съдовата система и спомага за поддържане нормални нива на холестерола и триглицеридите. Под формата на най-ефективната форма на витамин В3 – никотинова киселина.

Витамин B3, известен още като ниацин и ниацинамид, е важен водоразтворим витамин, който се съдържа в много храни, включително някои видове месо, риба тон, семена, гъби и др. 

Ниацин е част от групата на витамини В комплекс и се предлага в три форми, включително никотинова киселина, ниацинамид и инозитол хексаниацин. Витамин В3 е подробно изследван, а приемът му дава положителни резултати по отношение на широк спектър от здравословни проблеми. Той е от важно значение за поддържане нормалното състояние на сърдечно-съдовата система и нормалните нива на холестерола, както и за нормалния метаболизъм.

Има доказателства, че ниацинът спомага за намаляване на риска от болест на Алцхаймер, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, катаракта, акне, остеоартрит, нарушено кръвообращение, мигренозно главоболие, световъртеж и др.

Дозировка и приложение: По 1 таблетка дневно с храна.

Приложение: Допринася за нормално функциониране на нервната система, както и за нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Хора чувствителни към никотинова киселина могат да получат зачервяване на кожата. Това състояние е преходно и не е рисково за здравето.

Марка:
NATURAL FACTORS
Производител:
REVITA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна