NOW METHYL B-12 Метил Б-12 1000mcg x 100 lzngs

Код: 19055
33,00 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

METHYL B-12 1000 МКГ - 100 ДРАЖЕТА

 

Какво представлява Methyl B-12

 

Витамин В12 в добавката Methyl B-12 от Now Foods е водоразтворим синтетичен цианокобаламин, който за да се включи напълно в биохимичните процеси на организма, от формулата му трябва да бъде премахнат цианида и да стане метил или аденозилкобаламин.

Предназначението на метилкобаламина е грижата за нервната система и усвояването на мазнините и протеините. Предлага се в състав 1000 mg по 100 дражета. Чудесно се справя със синтезирането на ДНК при деленето на клетките. Метилкобаламинът е предназначен за вегани, защото ще им осигури нужните количества витамин В12, съдържащ се предимно в животинските продукти, които те не консумират.

Отличава се с невероятното си качество и цена, гарантирани от Now Foods и могат да бъде получени само чрез покупката на продукти от оторизираните магазини за продажба на хранителни добавки, като Nowfoods.bg

Какви са предимствата при приема му

 

Метилкобаламин Methyl B-12 от Now Foods може да Ви осигури следните предимства:

 • той ще поддържа в отлично здраве сърдечно-съдовата система;
 • предпазва от невротоксичност и подобрява регенерацията на централната и периферна нервна система в случай на увреждания вследствие на различни заболявания;
 • ефективен е в лечението на определени видове анемия;
 • поддържа когнитивната функция;
 • подобрява отделянето на семенна течност без засягане на хормоните;
 • притежава сертификат за качество GMP;
 • подобрява съотношението между съня и бодърстването, което е полезно за хората с нарушен сън;
 • подобрява и стимулира обмяната на веществата.

За кого е подходящ

 

Methyl B-12 от Now Foods се препоръчва да се приема само от възрастни и в никакъв случай от деца. В случай, че вземате други лекарства или провеждате конкретно лечение, силно препоръчително е да се консултирате предварително с лекуващия Ви лекар. В случай на бременност или кърмене, отново не се препоръчва приема на метилкобаламин.

С какво може да се комбинира за по-добър ефект

 

Съвместният прием на метилкобаламин Methyl B-12 от Now Foods с фолиева киселина и витамин В6 ще допринесе за бързото нормализиране нивата на серумния хомоцистеин, което ще доведе до по-здрава и укрепена сърдечно-съдова система. 

Начин на употреба

 

Препоръчителният прием на метилкобаламин Methyl B-12 от Now Foods е веднъж или два пъти дневно по едно драже по време на хранене, освен в случаите на други лекарски предписания. Дражетата се дъвчат или се държат в устата до пълното им разтваряне и поглъщане след това.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна