NOW PANTOTHENIC ACID Пантотенова к-на(vitamin B5) 500mg x 100 caps

Код: 23769
28,00 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

VITAMIN B-5 (PANTOTHENIC ACID) 500 МГ - 100 КАПСУЛИ

 

 

Какво представлява пантотеновата киселина Vitamin B-5 на NOW

 

Идвайки от гръцки, думата “Пантос” се превежда “навсякъде”, което означава, че този витамин от В групата, в която са общо осем, се използва навсякъде в организма и взема активно участие в различни клетъчни процеси. Той спомага за освобождаването на енергия от основните хранителни вещества и усвояването на други витамини. В допълнение, Vitamin B-5 на NOW Foods може да се окаже изключително ефективен при опитите за отслабване, поради стимулиране производството на кортикоиди.

Какви са ползите

 

Vitamin B-5 на NOW Foods се намира в почти всяка жива клетка в организма и спомага за превръщането на мазнините и приетите въглехидрати в протеини и енергия. Участва в производството на холестерол и мазнини, а също присъства в дейността на всички клетъчни функции и клетъчен метаболизъм. При подходящите количества в организма ще се подобри състоянието на косата и кожата, поради засиленото усвояване на хранителните вещества.

В допълнение, Vitamin B-5 Pantothenic Acid 500 мг. 100 капсули в опаковка ще спомогне за изработване на антитела и подобряване на имунната система. С това подготвяме тялото си за външните вредни вируси, които ако проникнат в организма ни, адекватният и навременен имунен отговор може да ни предпази.

Пантотеновата киселина Vitamin B-5 на NOW Foods още може да е полезна с:

 

  • симулиране на надбъбречната функция за увеличаване производството на кортизон, важен за кожата и нервите;
  • синтеза на холестерола, стероидите и мастните киселини;
  • подобряване на храносмилателния тракт;
  • понижаване токсичността на много от видовете антибиотици;
  • предотвратява преждевременното стареене и излизане на бръчки по кожата.

Прием

 

От NOW Foods препоръчват приемането на една капсула дневно с храната, при липса на противопоказания и странични ефекти. Важно е да се знае, че хранителната добавка не е лекарствено средство и не е предназначена за лекуване на заболявания или предпазване от тях и възникване на здравословни проблеми.

Опаковката на Витамин В5 е в 500 мг по 100 капсули в шишенце, което можете да закупите на най-добрата цена със сертификата за качество GMP на NOW Foods. Това е възможно само ако се доверите на специализираните магазини за спортни храни и хранителни добавки.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна