VITABIOTICS PREGNACARE Plus Omega - 3 tabl./ caps x 28

Код: 13722
Марка: VITABIOTICS Производител: VITABIOTICS
35,29 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Pregnacare® Плюс с Омега-3

 

Pregnacare® Плюс е идеалната формула за всеки ден от вашата бременност. Двойната опаковка доставя оригиналната, напълно завършена мултивитаминна таблета, съдържащи всички необходими витамини и минерали за бременността.

 

Pregnacare Плюс

 

Важно: Много пренатални витамини не включват в своята формула необходимите витамин D и минерали като Желязо и Цинк, които са налични в Pregnacare®

 

Pregnacare® Плюс също така предлага допълнителна капсула съдържаща Омега-3 за доставяне на богат източник на докозахексаенова киселина(DHA), ейкозапентаенова киселина (EPA) необходими за здравословното развитие на мозъка и очите на плода, както и Арахидоновата киселина(AA). Всяка капсула рибно масло от 600mg съдържа

 

Pregnacare Плюс

 

Pregnacare® Плюс е създадена специална да гарантира на бъдещите майки прием на всички необходими добавки без каквото и да е колебание какво друго да приема.

 

Двойната опаковка Pregnacare® Плюс осигурява

 

28 таблетки мултивитамини Pregnacare® оригинал съдържащи 400 mcg фолиева киселина

 

Pregnacare® Оригинал таблетки е научноразработена формула от 19 витамина и минерала, като съдържа витамин B12 и фолиева киселина точно в такова количество, което се препоръчва за развитието на нероденото бебе. Освен това са включени и други необходими витамини и минерали, които е доказано, че помогат за здравословно протичащата бременност.  Pregnacare® е продукт, разработен грижливо от експерти, така че всички съставки да бъдат в количество безопасно за бременни жени, което по-скоро е умерено, отколкото прекомерно. Някои пренатални добавки не съдържат основни минерали като цинк и желязо, но с Pregnacare® можете да бъдете сигурни, че приемате всички необходими минерали на необходимите нива.

 

28 Омега-3 рибно масло капсули с 300mg DHA

 

Капсулите Pregnacare® Plus съдържат само най-високо пречистения фармацевтичен вид рибено масло, произведено в Норвегия. Те са богат източник на важните Омега-3 мастни киселини DHA и EPA. DHA и EPA са жизнено важни по време на бременността за здравословното развитие на мозъка и очите на плода. Всяка капсула съдържа и 60 mg EPA,която помага за оптималното функциониране на мозъка.

 

Една капсула  Pregnacare® Омега-3 рибено масло дневно ви подсигурява 300mg DHA, нивото препоръчвано от международни иксперти за бременни и кърмещи, плюс 60mg EPA и10 mgAA.

 

Pregnacare® Плюс не съдържа рибено масло от риба тон, акула, риба меч.

 

Референции

1. ISSFAL (Международно дружество за изучаване на мастни киселини и липиди) Семинар относно ефективността на препоръчителния режим на прием на мастни киселини Omega 3 и Omega 6. Национален Институт за здраве, април 1999 г.

2. Работна група за перинатален липиден прием (2007 г.) Режим за прием на бременни и кърмачки. Международен Конгрес по Педиатрия, Атина, 29 август 2007 г.

 

Витамин D при бременност

За превенция на прееклампсия, Министерството на здравеопазването препоръчва на всички бременни жени и кърмачки да приемат добавка, съдържаща 10mcg витамин D, което количество се съдържа в Pregnacare®.

 

Витамин E при бременност

Витамин E е основна добавка, жизненоважна за здрава кожа, нерви, сърце и кръвообръщение, мускули и червените кръвни клетки. Pregnacare® съдържа препоръчвания прием от 4mg. Присъства в натурална форма, която се абсорбира по-добре от майката и се транспортира до плода, отколкото синтетичния витамин Е.
 

Значението на Омега-3 мастни киселини

 

Гарантирано качество и чистота на рибеното масло

Капсулите Pregnacare® Plus съдържат само най-високо пречистения фармацевтичен вид рибено масло, произведено в Норвегия. Не съдържат  витамин А. За осигуряване на максимална полза, рибеното масло е внимателно концентрирано, за да се увеличи съдържанието на DHA и е допълнително пречистено. Всяка партида е подложена на обстойно тестване, сертифициране и съответства напълно на строгите изисквания на ЕС и Световната Здравна Организация относно замърсителите на околната среда.

Обвивката на капсулите съдържа естествено лимонено масло, за да неутрализира миризмата за жените, на които е трудно да приемат добавки от рибни мазнини.

 

Развитие на мозъка и очите

DHA е преобладаващата мастна киселина в централната нервна система, която се открива в структурните стени на мозъчните клетки. Удивителнен е фактът, че мозъкът на плода е съставен до 60% от мастни киселини, 40% от които представляват DHA.

През последния триместър от бременността и през първите три месеца след раждане има голямо увеличение на приема на DHA от плода и съответно увеличаване на  церебралното съдържанието на докозахексаенова киселина(DHA). 3 4

DHA е важна през целия този период на развитие. 5

 

Плодът и новороденото в ранните периоди на развитието си, имат нужда от директен прием на DHA и EPA, тъй като способността им да преобразуват незаменимите мастни киселини в по-активни дълговерижни мастни киселини е съвсем ограничена.

Снабдяването на зародиша с DHA и EPA зависи от майката. Това става чрез трансплацентарен пренос, докато се намира в утробата, а по-късно, в периода на кърмене – чрез майчиното мляко. Фактът, че съдържанието на DHA в човешката кърма е минимум 30 пъти по-високо от това при други бозайници, говори красноречиво за тяхното значение.

 

Съдържанието на DHA е в по-големи концентрации в ретината, където представлява до 60% от съдържанието на мастни киселини. Проучванията показват, че когато растящото бебе получава DHA от третия триместър нататък и по време на кърмене, циркулиращите нива на DHA са по-високи, което спомага за поддържане здравословното развитие на очите и добра зрителна острота (чистота на зрението)6.

 

Тегло при раждането и доставка на кислород

За поддържане на здравословното тегло при раждане дапринасят няколко фактора, сред които статуса на хранене на майката и приемът на омега-3 мастни киселини.7

Характерното за DHA и EPA е, че спомагат за поддържане на доброто здравословно състояние на сърдечносъдовата система и благодарение на това си свойство могат да допринесат за поддържане на здравословно плацентарно кръвоснабдяване на растящия плод, като внасят необходимите хранителни вещества и кислород.

 

Поддържане здравето на майката

По време на бремнността развиващия се плод и плацентата може да повишат нуждата от определи добавки. Тъй като е трудно поддържането на тези нужди чрез ежеднавната хранителна диета, приемането на Pregnacare е препоръчвано много често от акушер гинеколозите.

Марка:
VITABIOTICS
Производител:
VITABIOTICS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна