Назад

Не е в наличност

BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS Гел за лице за третиране на акне 30ml 22111

Код:

38656

Марка:

BIONIKE

Производител:

BioNike


Последна продажна цена: 30.59 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

BIONIKE AKNET AZELIKE PLUS Гел за лице за третиране на акне 30ml 22111

BioNike

AKNET

AZELIKE PLUS

Intensive care

Azelaic Acid + Retinoid

seborrheic, acne- prone skin

Гел против акне

Интензивна грижа

Азелаинова киселина + Ретиноид

себорейна, склонна към акне кожа

30 ml

 

Козметична гел- формула включваща комбинация от азелаинова киселина, ретиноид от ново поколение (HPR) и α-хидрокси киселини. Благодарение на техните кератолитични, бактериостатични и себум-нормализиращи свойства, тези активни съставки помагат да се противодейства на образуването и развитието на комедони (бели и черни точки), намаляват запушването на мастните фоликули. Потиска и контролира бактериалния растеж на Cutibacterium acnes * ( причинетил на акнето). Действа върху кожните дефекти при предлазположена към акне кожа. Подходящ за употреба и при зряла кожа.
Тестван като некомедогенен. * Ин витро тест.

Начин на приложение: нанесете крема за предпочитане вечер, след внимателно и щателно почистване на кожата. Нанесете крем върху кожата в тънък слой и оставете за през  нощта. Избягвайте контакт с очите и лигавиците. В случай на контакт, измийте обилно с вода. Не използвайте върху наранена кожа( рани). Ако кожата Ви е чувствителна, тествайте продукта върху малък участък от кожата преди употреба. В зависимост от индивидуалната чувствителност, при приложение може да се появи леко усещане на изтръпване и / или парене. В тези случаи намалете честотата на употреба, ако паренето продължава, преустановете употребата и потърсете медицински помощ. Преустановете  употребата по време  на периодите на повишено излагане на слънце и е препоръчително да използвайте съответния крем със  слънцезащитен фактор.

БЕЗ КОНСЕРВАНТИ изброени в Анекс V на ЕК Регламент No 1223/2009;  БЕЗ добавени аромати; БЕЗ  ГЛУТЕН. НИКЕЛ – следи по-ниски от 0.00001%.

Съставки: виж INGREDIENTS.

Производител: ICIM International - Viale Italia, 60 – 20045 Lainate Milano (Милано), Italy(Италия). Произведено в Италия.

Дистрибутор:Нутри Център“ ЕООД, София, ул. „Гео Милев“ № 35, ет. Партер,

тел. 02/859-30-26.

 

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0