-50%

NEOSTRATA Defend фотозащитен флуид с максимална защита SPF50 50ml

Код: 35042
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Sheer Physical Protection SPF50

Широкоспектърен фотозащитен флуид с максимална защита

Лекият и прозрачен флуид предлага широкоспектърна защита от UVA и UVB лъчите и ултрафина матираща консистенция, подходяща за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Прозрачен нюанс се смесва с естествения цвят на кожата. Може да се използва след естетични и други козметични процедури. Съчетанието от физични филтри, титаниев диоксид и цинков оксид, осигуряват широкоспектърна защита, а комплекс от полихидрокси и бионови полихидрокси киселини запазват естествения колаген и еластичността на кожата. Мощни антиоксиданти като зелен чай, лактобионова киселина и витамин Е неутрализират свободните радикали и предпазват клетъчната ДНК, като поддържат младежкия вид на кожата.

Начин на употреба: Разклатете енергично тубата в продължение на 15 секунди преди всяка употреба.Нанесете върху кожата 15 минути преди излагане на слънце. Може да се съчетава с други продукти на Neostrata.

Ключови активни съставки

• Глюконолактон: нежно премахва повърхностния слой мъртви клетки, стимулира клетъчното обновяване, уравнява тена и подобрява вида на кожата. Като антиоксидант глюконолактонът инхибира ензима еластаза и запазва кожната еластичност и здравината на тъканите.

• Лактобионова киселина: патентована „бионова“ полихидрокси киселина, получена от млечна захар, която редуцира фините линии и бръчки, изсветлява пигментните петна и изглажда кожата. Доказано е, че инхибира ензима ММР (матриксна металопротеиназа), отговорен за разрушаването на колагена и последващата поява на бръчки.

• Екстракт от зелен чай: мощно антиоксидантно действие, овлажнява, успокоява, възстановява кожната еластичност и поддържа защитната функция на кожата.

• Витамин Е: мощен антиоксидант, който предпазва от увреждащото действие на свободните радикали, подхранва и спомага за възстановяване защитната функция на кожата.

• UVA и UVB филтри: ефикасно защитават кожата от слънчевите лъчи и предотвратяват признаците на фотостареене.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цени в сила от 01.06.2022 г.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 50 лв.

          4,50 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна