BRONNLEY Божур и Ревен сапуни 3 х 100g

Код: 29032
Марка: BRONNLEY Производител: BRONNLEY
22,80 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Луксозни сапуни „Божур и Ревен”

 

 

 

Луксозни сапуни „Божур и Ревен” 3 х 100 гр е продукт от Ароматна линия „Божур и Ревен”. Комплект ароматни, дълготрайни тройно пресовани сапуни, обогатени с масло от Карите и натурални почистващи съставки, които почистват нежно и оставят кожата ароматизирана.

 

 

 

Ароматът е прекрасна комбинация от листенца от Божур, с Жасмин, Гардения и Роза, комбинирани с плодов Ревен и Бял мускус.

 

Благодарение на технологията на тройно пресоване, ще се наслаждавате на кремообразната почистваща пяна на сапуните много по-дълго време.

 

 

 

Bronnley е британска компания с повече от 125 годишен опит в производството на висококачествени и луксозни линии за грижа за тялото.


От 1883 година приноса на Бронли към цивилизацията е да разработва и произвежда уникални луксозни ароматни линии от артикули за цялостно и системно почистване, подхранване, тонизиране и ароматизиране кожата на тялото! Това е компанията, която първа в света произвежда уникалните тройно пресовани сапуни.


Bronnley е официален доставчик на Английското Кралско семейство и поради това е удостоен с високата чест да се ползва с препоръките на Нейно Величество Кралица Елизабет II и правото да поставя нейния герб до логото си.

 

 

Марка:
BRONNLEY
Производител:
BRONNLEY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна