Нов

KLORANE шампоан за честа употреба за нормална към мазна коса със седра 200ml

Код: 6812
17,49 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Замърсяването на въздуха, твърдата вода и начинът на живот са причина нормалната коса да се утежни и да загуби блясък. Благодарение на ексклузивната комбинация от пулпа на Седра и растителен комплекс, със свойства за нормализиране на омазняването, този шампоан е същински концентрат на жизненост и лекота за Вашата коса.
Косата е свободна от замърсяванията, които я задушават и е тонизирана. Пълна с енергия косата е по-чиста и по-лека за по-дълго време.

Седра, величествен цитрусов плод, произхожда от Средиземноморието и е традиционно използван, заради благоприятните си тонизиращи и почистващи свойства.
Избрахме да култивираме вида Citrus medica L. (Сладък лимон от Корсика), заради енергизиращите и детоксикиращите свойства на нежната пулпа на плода. Отглеждаме го под слънчевите лъчи на Корсика в синхрон с околната екосистема. Контролираме качеството на всеки плод, отгледан съгласно изискванията на Фитоверигата® Klorane.

Нанесете на влажна коса, разпенете и изплакнете обилно. Едно нанасяне е достатъчно. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цени в сила от 01.06.2022 г.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 50 лв.

          4,50 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна