Назад
-40%

В наличност

REVALID Anti-Aging шампоан 200ml

Код:

35837

Марка:

REVALID

Производител:

EWOPHARMA AG SW

17.09 лв
Стара цена: 28.49
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

REVALID Anti-Aging шампоан 200ml

Revalid Anti Aging Shampoo съдържа иновативната актива съставка DN-Age™ - екстракт от листата на Cassia Alata и екстракт от еделвайс от Швейцарските Алпи. И двете активни съставки се отличават с антиоксидантни и неутрализиращи свободните радикали свойства срещу въздействието на негативните външни влияния. Редовната употреба на Revalid® Anti-Aging шампоан предпазва скалпа от преждевременно стареене, забавя процесите на посивяване на косата, придава повече обем и гъстота и се грижи за боядисаната коса. Revalid® Anti-Aging шампоан осигурява оптимална грижа и подготвя косата и скалпа за третиране с Revalid® Anti-Aging флуид.

Не съдържа парабени, силикони и сулфати.

Активната съставка е екстракт от листата на растението Cassia Alata. В in vitro и in vivo условия  е  установено,  че DN-Age™ намалява оксидативния стрес и възпалението в клетките на скалпа и космените  фоликули. Предпазвайки скалпа от клетъчно увреждане, екстрактът от Cassia Alata може да забави процеса на посивяване и спомага за поддържането на плътна, здрава и гъста коса.

ЕКСТРАКТ ОТ ЕДЕЛВАЙС ОТ ШВЕЙЦАРСКИТЕ АЛПИ

Еделвайсът (Leontopodium alpinum) е алпийската „звезда по оцеляване“, която расте на височина до 3 000 метра. На такива височини, еделвайсът трябва да се бори с високи нива на UV лъчение и екстремни температури, което го прави експерт в самозащитата, със силни антиоксидантни, неутрализиращи свободните радикали и ДНК защитни свойства.

НАЧИН НАУПОТРЕБА

Нанесете върху леко влажна коса, направете пяна. Масажирайте нежно косата и скалпа. Изплакнете обилно с вода. Повторете, ако е необходимо. Завършете процедурата против стареене на косата с Revalid® Anti-Aging Флуид.

 

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0