Назад

Не е в наличност

SENI MAN NORMAL Урологични Подложки за мъже x 15 4784

Код:

31005

Марка:

SENI

Производител:

TZMO Полша


Последна продажна цена: 6.90 лв
Picture

Безплатна доставка над 50.00 лв.

Picture

Провери пратката Научи повече

Picture

Експресна доставка за София град

SENI MAN NORMAL Урологични Подложки за мъже x 15 4784

'Seni Man Normal урологични подложки за мъже с капкова и лека инконтиненция 15 бр.

'Seni Man Normal висококачествени урологични подложки са иновитивен продукт, създаден специално за мъже, страдащи от инконтиненция. Урологичните подложки Seni Man Normal са дишащи, анатомични и са перфектното решение за мъже с капкова и лека уринарна инконтиненция (50-100 мл изпускане на урина в рамките на 4 часа).

100% дишащи урологични подложки – Външният слой на подложките е създаден от паропропусклив материал, който спира течността, но в същото време не пречи на кожата да диша и позволява свободното движение на въздух. Дишащото свойство на подложките намалява риска от развитие на рани и ожулвания, както и кожни раздразнения.

Анатомична форма – Урологичните подложки Seni Man Normal пасват перфектно към мъжкото тяло като осигуряват удобство и защита през цялото време. Изключително дискретни и комфортни за носене.

Без латекс – Seni Man Normal урологични подложки не съдържат латекс. Латексът може да бъде проблем за всеки, който е изложен на продължителен контакт с него. Подложките са изработени от еластични нишки, вместо латекс, така че рискът от алергични реакции е сведен до минимум.

EDS (Система за екстра сухота) – Изключителна иновация при абсорбиращите продукти Seni. Благодарение на специалния нетъкан слой в абсорбиращата сърцевина на подложките, влагата се абсорбира много бързо. Допълнителният EDS слой, който е под горния нетъкан слой, позволява допълнително по-добро, по-ефективно и равномерно разпределение на течността във вътрешността и по дължината на подложката, което увеличава усещането за сухота и подобрява комфорта при използване на продукта.

Дерматологично тествани – Урологичните подложки могат да бъдат използвани от хора с нежна и чувствителна кожа, която е податлива на раздразнения. Напълно безопасни са за кожата.

Хидрофобични странични прегради – Иновация, която възпрепятства течността да излезе извън подложката. Страничните прегради са изработени от специален хидрофобен нетъкан материал, който "отблъсква" влагата и не позволява да излиза извън подложката.

Спиране на миризмата – Урологичните подложки съдържат суперабсорбент намиращ се в сърцевината на продукта – технология, която превръща бързо течността в гел и спира миризмата и влагата вътре в подложката. Освен мощни абсорбиращи качества, суперабсорбентът има и антибактериално действие – намалява наличието на бактерии при контакт с урината, като по този начин намалява неприятната миризма.

Меки и деликатни – Изключително меките материали, от които са изработени Seni Man Normal подложките, ги правят много приятни на допир, не дразнят кожата и увеличават комфорта при използването им.

Нешумящи подложки – Гаранция за дискретност и комфорт.

1. Вземете подложката от опаковката.

2. Махнете хартията от самозалепващата се лента от външната страна на подложката.

3. Поставете подложката вътре в бельото със залепващата лента надолу и по-широката част на подложката отгоре.

4. Залепете подложката за бельото по цялата му дължина.

5. Забележка: Не използвайте подложката с широко бельо.

6. Не изхвърляйте подложката в тоалетната след употреба - изхвърлете в кош за боклук.

Плащане и доставка

Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. без значение от теглото!
Цена от - доЦена на доставка
0 - 25 лв.4, 50 лв.
25 - 50 лв.4, 50 лв.
над 50 лв.Безплатна

* Доставката се осъществява в рамките на 3 работни дни до посочения адрес, след потвърждение на поръчката.
/ не важи по време на натоварени кампании - CYBER коледа, BIG WEEKEND SALE и други /.

При заявяване на поръчка до офис на Speedy, клиентът разполага със срок от 5 работни дни от датата на доставка, в които до приеме своята поръчка. След изтичането на срока, поръчката се анулира и се връща обратно на склад в subra.bg.

Добави коментар

0