Нов

SENDO PROMO ADVANCE 3 HIRA пълен автомат + Пулс оксиметър

Код: 36385
149,98 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

SENDO Advance 3

Сендо Адванс 3 Апарат за Измерване на Кръвно Налягане и Пулс на Бицепса: Този продукт на японския производител Сендо е иновативен апарат предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай.  Апарат Сендо Адванс 3 има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см.

SENDO ADVANCE 3 характеристики:

 

► Точност при отчитане

► Надеждност при дългосрочна употреба

► Лесен за употреба – с натискане само на един бутон

► Функция HIRA - отчита и категоризира отклоненията в сърдечния ритъм

► С хипоалергенен маншет

► Индикатор за грешка при неправилно поставяне на маншета

► Практична кутия за транспортиране и защита

 

•  При SENDO ADVANCE 3 се намалява фактора на човешката грешка и се увеличена прецизността на измерване.

 

•  За точни резултати при измерване е важно да се запази покой и да се спази правилното поставяне и затягане на маншета. SENDO ADVANCE 3 е проектиран с индикатори за грешка, които сигнализират при неправилно поставен маншет и при движение.

 

• Технология HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analysis): Тази технология служи за анализ на честотата на аритмичен пулс. В момента на засичане апарата запаметява данните. При натрупване в паметта на 7 записа функцията започва да сравнява всеки следващ резултат от отчетен аритмичен пулс и на тази база определя степента на аритмичност спрямо скала съдържаща 4 предварително зададени нива, които служат за отчитане на 4 нива на риск

 

 

• Технологията зад функцията HIRA отчита и анализира наличието на аритмичен сърдечен ритъм. Веднъж засечен, всеки аритмичен пулс се запаметява от апарата. В момента, в който в паметта се натрупат седем записа, HIRA ще анализира всеки следващ отчетен аритмичен пулс, ще определи степента му на аритмичност спрямо скала от четири предварително зададени нива и ще подаде съответно съобщение към екрана на апарата.

 

 

 

HIRA технология показва 4 нива на риск на екрана, в зависимост от честотата:

 

Ниво 0: Няма индикация; Ниво 1: Ниско – Аритмичен пулс се появява рядко. Проверявайте редовно; Ниво2: Високо – Бъдете предпазливи; Ниво 3: Опасно – обърнете внимание.

* Апаратите на SENDO са Клинично тествани и одобрени от Европейското дружество по хипертония.

 

* Прецизността и надеждността на апарата за измерване на кръвно SENDO ADVANCE 3 са потвърдени от European Society of Hypertension (Европейско дружество по хипертония) в съответствие с последните протоколи на организацията.

 

Апаратът идва с 5-годишна гарнация от производителя. В кутията са включени: Стандартен маншет за бицепс с обиколка 22-32 см. Инструкция за употреба на български език. Батерии (4xAA). Адаптер за включване към ел. мрежа. Удобна чанта за съхранение. Гаранционна карта.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна