14.12.2020

През есента на 2020 г. Аптеки SUBRA и OMV България встъпиха в партньорство, което има за цел да отговори на очакванията на модерния потребител, който вече има възможност да открие необходимите хранителни добавки, витамини, пробиотици и орална грижа в 83 ключови обекта OMV в цялата страна. 

Това партньорство е важна стъпка, с която ние за пръв път поставихме основите на нов вид услуга, нов вид доверие и възможности за нашите клиенти! - отбеляза г-н Баян Дочев, изпълнителен директор на Аптеки Subra. 

Предлагането на продукти, свързани с грижата за здравето, красотата и самочувствието в обектите на OMV е иновативен подход, който още повече приближава силно търсените продукти до клиента, пести време и създава нов вид обслужване. Добрата позиция, предоставена ни от ръководството на ОМV, правилната подредба и категоризацията дават възможност за бърз и точен ориентир.

Горди сме,че нашата грижа за здравето и доброто самочувствие може да бъде споделена в партньорство с водеща международна компания като OMV. 

С грижа и внимание за Вас и Вашето здраве!