FORMOLINE L 112 x 60 tabl

Спестявате
6,14 лв.
FORMOLINE L 112 x 60 tabl Акция
Акция

Стара цена 56,98 лв.

Нова цена 50,84 лв.

количество
FORMOLINE L 112 x 60 tabl
Коментари и рейтинг Добавете в любими

Формолайн L112 намалява усвояването на мазнини, холестерол и триглицериди, приети с храната. Основната съставка в продукта Formoline L112 е баластното вещество полиглюкозамин (L112). Той е изцяло от естествен произход и има способността да се свързва с големи количества мазнини, приемани по време на хранене. Поради високия си липидосвързащ капацитет, той редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Основната съставка на Formoline L112 не се разгражда в организма и така заедно със свързаните с нея мазнини се изхвърля по естествен начин. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества в продукта предизвикват леко усещане за ситост.

Формолайн L112 повлиява преди всичко наднорменото тегло, дължащо се на прием на богата на мазнини храна (тлъсто месо, колбаси, масло, сирене, чипс, ядки, сладкиши или сладолед). Други хранителни вещества, като напр. захари, въглехидрати, протеини или алкохол няма да се свържат от Formoline L112. Тези калории би трябвало да бъдат намалени, тъй като в противен случай са напълно достъпни за усвояване от организма.

 

Състав:

Спецификация L112 на бета-1,4- полимер на D-глюкозамин и N-ацетил-D-глюкозамин от черупки на ракообразни.

Помощни вещества:

Целулоза, Витамин С, винена киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат. Не съдържа помощни вещества за корекция на вкуса, консерванти или оцветители.

Не съдържа желатин, глутен, лактоза, протеини и холестерол. Може да се приема от диабетно болни, тъй като не съдържа усвояеми въглехидрати.

Формолайн L112 е с естествен произход и поради това са възможни леки промени в цвета и вкуса, без промяна в ефикасността на продукта.

 

Дозировка:

За намаляване на телесното тегло – 2 пъти дневно по 2 таблетки по време на двете най-богати на мазнини хранения.

За контрол на телесното тегло, 1 таблетка 2 пъти дневно е достатъчна.

Приемайте Формолайн L112 с обилно количество вода /минимум 250 ml/ за да осигурите максимална разтворимост на таблетката и преминаването и в стомаха.

Тъй като Формолайн L112 е богат на фибри, се препоръчва дневният прием на вода да бъде не по-малко от 2-3 литра.

 

Противопоказания:

В случаите на сериозни проблеми от страна на гастроинтестиналния тракт/запек, следоперативна пареза на червата/, метаболитни проблеми, или прием на лекарства, които потискат чревната функция, преди да започнете приема на Формолайн L112 се консултирайте с вашия лекар.

Не приемайте, ако сте алергични или предразположени към алергии към някоя от съставките.

Не приемайте Формолайн L112 ако вашият ИТМ е по-малко от 18.5.

Да не се използва без лекарско предписание при деца и подрастващи.

По време на бременност и кърмене, терапия за намаляване на теглото се провежда само под лекарско наблюдение.

Употребата не се препоръчва при бебета и деца под 3г.

При възрастни над 80г. дозата за отслабване да се приема само след консултация с лекар.

Едновременната употреба на Формолайн L112 с мастноразтворими лекарства – перорални контрацептиви и мастноразтворими витамини е нежелателна. Осигурете задължителен интервал от минимум 4 часа между приема на мастноразтворими лекарства и Формолайн L112.

Ако приемате лекарства с модифицирано освобождаване, моля консултирайте се с вашия лекар или фармацевт.

 

Излишните килограми се трупат, когато приемаме повече калории, отколкото можем да изгорим. Наблюдаваме го в най-голяма степен при хората, чието меню изобилства от висококалорични, богати на мазнини храни, напр.сирена, тлъсто месо и сладкиши.

Медицинското изделие за отслабване Formoline L112 идва на помощ в такива случаи, без да се налага да ограничавате драстично храненето си. Тайната на неговото действие се съдържа в активната съставка – полиглюкозамин L112, която има много висок потенциал на свързване на мазнини. След прием тя образува гелообразна матрица, която се свързва с голяма част от мазнините, приети от храната и директно се изхвърля от организма по естествен път. Като допълнителен ефект се наблюдава усещане за ситост и затихване чувството на непреодолим глад. Чрез многобройни дългогодишни клинични проучвания са доказани свойствата и механизмът на действие на продукта – поради това Formoline L112 е сертифициран в цяла Европа като медицинско изделие с профил на безопасност от клас III.

Характеристики за FORMOLINE L 112 x 60 tabl
Код 17589
Тяло Отслабване и детоксикация
Оценете продукта и добавете коментар
Вашето мнение е важно за нас
0 / 5
Още няма коментари и оценки за този продукт.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв без значение от теглото.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

    0 - 25 лв.

          3,90 лв.

    25 - 50 лв.

          3,80 лв.

    50 - 75 лв.

          2,90 лв.

   75 - 100 лв.

          1,90 лв.

   над 100

        безплатна

*Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни.