HYDROLESS SLIM x 60 caps

Спестявате
2,97 лв.
HYDROLESS SLIM x 60 caps Акция
Акция

Стара цена 19,78 лв.

Нова цена 16,81 лв.

количество
HYDROLESS SLIM x 60 caps
Коментари и рейтинг Добавете в любими

Хидролесс Слим представлява хранителна добавка, която спомага за намаляването на наднорменото тегло, като елиминира излишните течности от организма, подпомага нормално протичане на метаболизма и има благоприятен ефект при "портокалова кожа".

 

 

Състава на продукта включва екстракт от горчив портокал, боровинки, ябълковият оцет, екстракт от коприва, цинк, екстракт от черен пипер и хром. Така комбинирани всички тези съставки правят мощна отслабваща формула, която допринася за поддържането на нормално телесно тегло.

Съставките в Хидролесс Слим допринасят за поддържане програмите за отслабване по следния начин:

> Екстрактът от горчив портокал съдържа флавоноиди и парасинефрин, вещество, което допринася за засилване и поддържане на нормалния метаболизъм и калорийния (енергийния) разход на организма, водейки до намаляване на телесното тегло.

> Боровинките съдържат естествени антиоксиданти, които допринасят за защитата на клетките и тъканите от оксидативен стрес (оксидативният стрес води до натрупване на вредни свободни радикали в организма).

> Ябълковият оцет подпомага като реминерализира и има общо ободряващ, тонизиращ ефект и допринася за поддържане на нормален апетит и изгаряне на излишните мазнини.

> Екстрактът от коприва допринася за елиминирането чрез диуреза на водата и метаболитните отпадни продукти, мастни киселини и допринася за поддържане на нормалния синтез на белтъчини, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.

> Цинкът допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, на макро хранителните вещества, на мастните киселини, на киселините и основите, за нормалния синтез на белтъчини, както и за защита на клетките от оксидативен стрес.

> Екстрактът от черен пипер, заради съдържанието на пиперин, допринася за засилване на мастния метаболизъм и намаляване на теглото, като подпомага и за отстраняване на отпадните продукти (токсини) чрез отстраняване на излишната вода от организма.

> Хромът допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта и за нормалния метаболизъм на макро хранителните вещества (това са белтъците, въглехидратите и мазнините).

 

Състав на Хидролесс слим

1 капсула съдържа:

екстракт от горчив портокал 50 мг,

боровинки на прах 40 мг,

екстракт от коприва 25 мг,

ябълков оцет на прах 25 мг,

цинк 6 мг (60% от препоръчителната дневна доза),

екстракт от черен пипер 5 мг,

хром 20 мкг (50% от препоръчителния дневен прием за възрастни),

желатинова капсула, оцветител Е171, микрокристална целулоза и калциев цитрат.

Характеристики за HYDROLESS SLIM x 60 caps
Код 29509
Оценете продукта и добавете коментар
Вашето мнение е важно за нас
0 / 5
Още няма коментари и оценки за този продукт.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв без значение от теглото.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

    0 - 25 лв.

          3,90 лв.

    25 - 50 лв.

          3,80 лв.

    50 - 75 лв.

          2,90 лв.

   75 - 100 лв.

          1,90 лв.

   над 100

        безплатна

*Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни.