NATURAL FACTORS Л-КАРНИТИН 500mg x 60 caps

Цена: 27,49 лв.
количество
NATURAL FACTORS L-CARNITINE 500mg x 60 caps
Коментари и рейтинг Добавете в любими

При интензивен спорт с цел по-голяма издръжливост и намаляване на телесните мазнини: Дали ще бъдете издръжливи и достатъчно енергични по време на тежките физически тренировки, до голяма степен зависи от начина ви на хранене и от допълнителния внос на хранителни вещества. Ако се стремите към все по-интензивен тренировъчен режим, трябва да доставите на тялото си всичко необходимо, за да издържате по-дълго и да запазите мускулите си в перфектна форма!

Л-Карнитин подобрява физическата издръжливост и намалява умората.

Повишава умствената и физическата енергия, и подобрява устойчивостта при интензивни физически натоварвания.

Л-Карнитин предпазва мускулните влакна от разрушаване, допринася за натрупването на мускулна маса и подпомага по-нататъшното поддържане на мускулите.

Намалява образуването на млечна киселина в мускулите по време на физически натоварвания.

Подпомага транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е важно за превръщането на мазнините в енергия.

Л-Карнитин има силно липотропно действие и подпомага топенето на телесните мазнини. В това отношение е особено ефективен, когато приемът му се съчетае с физическо натоварване.

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Л-карнитин е аминокиселина, която играе ключова роля в метаболизма на мазнините и производството на енергия. Концентрирана е основно в скелетните мускули, сърцето и черния дроб.

L-карнитин има огромно участие в транспортирането на мастните киселини през клетъчната мембрана, което е първата и най-важна стъпка за превръщането на мазнините в енергия. Допринася за постигането на нормално телесно тегло. Тази аминокиселина е мощен антиоксидант, от чиито нива в организма зависи нормалното биологично функциониране на множество органи и системи.

Недостигът на L-карнитин може да доведе до невро-мускулни разстройства, мускулна умора, разрушаване на мускулните влакна, сънливост и натрупване на мазнини в черния дроб, сърцето и скелетната мускулатура. Допълнителният прием на L-карнитин, може да бъде от полза при високи нива на липидите, мъжко безплодие, проблеми с периферните съдове, чернодробни и бъбречни проблеми, хронична умора, затлъстяване, отпадналост и др.

Л-Карнитин е продукт на най-голямата канадска компания за производство на хранителни и диетични добавки Natural Factors! Л-Карнитин 500 mg х 60 V капсули

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Приложение:

Л-Карнитинът е аминокиселина, която допринася за поддържане на нормални нива на метаболизма на мазнините и енергията. Допринася за поддържане на нормалната физическа активност, особено при спортуващи хора, и за преобразуването на мазнините в енергия.

 

Забележка:

Преди употреба се посъветвайте с Вашия лекар, ако сте бременни или кърмите, ако приемате медикаменти, страдате от заболяване или ако Ви е предписано да се подложите на нископротеинова диета.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Дозировка и приложение:

По 2 капсули 2 пъти дневно с храна.

 

Съхранение:

На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 

 

Странични ефекти:

Няма наблюдавани.

 

СЪДЪРЖАНИЕ

Съдържание: (1 капс.)

Дн. доза L-Карнитин (Тартарат) 500 mg 2000 mg

Други съставки:

Вегетарианска капсула (въглехидратна гума [целулоза E460], пречистена вода), силициев диоксид E551, микрокристална целулоза E460(i), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

 

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители и подсладители; царевица, млечни продукти, соя, нишесте, пшеница, глутен или мая.

Аминокиселина в свободна форма.

Характеристики за NATURAL FACTORS Л-КАРНИТИН 500mg x 60 caps
Код 27182
Оценете продукта и добавете коментар
Вашето мнение е важно за нас
0 / 5
Още няма коментари и оценки за този продукт.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв без значение от теглото.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

    0 - 25 лв.

          3,90 лв.

    25 - 50 лв.

          3,80 лв.

    50 - 75 лв.

          2,90 лв.

   75 - 100 лв.

          1,90 лв.

   над 100

        безплатна

*Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни.