NATURES WAY GREEN TEA 450mg x 30 caps

Цена: 34,59 лв.

В момента този продукт не е активен

NATURES WAY GREEN TEA 450mg x 30 caps
Коментари и рейтинг Добавете в любими

Зелен чай 450 mg x 30 капс. – естествен продукт

подобряващ метаболизма и укрепващ имунитета

 

При наднормено тегло и затлъстяване:

Прекомерното натрупване на мастна тъкан в организма често се получава заради дисбаланса между поетите и изразходените калории, в резултат от което ненужните калории се складират в тялото като тлъстини. При повечето хора мазнините се натрупват предимно в коремната област, която е и най-проблемната зона, тъй като там натрупаните мазнини са дълбоки. Коремните мазнини се отразяват зле не само на външния вид, но и причиняват хормонален дисбаланс.

Зелен чай на Nature’s Way насърчава естествената, здравословна редукция на теглото и допринася за намаляване на дълбоките мазнини в областта на корема. Благоприятства нивата на кръвната захар, особено след хранене. Спомага за изхвърлянето на излишните токсини от организма. Някои съвременни изследвания показват, че зеленият чай може да помогне за изгарянето на повече от 200 калории дневно.

 

При нарушено функциониране на сърдечно-съдовата система:

Оплаквания като нарушен сърдечен ритъм, висок холестерол, високо кръвно налягане и др., са все по-често срещани. Освен задължителното медикаментозно лечение обаче, е редно да „храним” сърцето с полезните за него вещества, които ще му помогнат да укрепне!

 

При психическо изтощение и слаба концентрация:

Напрегнатото ежедневие често има много неблагоприятно въздействие върху психиката. Става дума за „лошия” стрес, който ни пречи да бъдем в кондиция и да се концентрираме, той е причина и често да изпадаме в състояния на депресия, апатия и др.

Зелен чай на Nature’s Way регенерира напълно нервната система и връща енергичността и чувството на свежест. Благоприятства паметта и концентрацията, съответно – и работоспособността. Допринася за по-позитивно настроение.

 

При напрягащи зрението професии:

Зачервени и уморени очи, виждане на двойни предмети, затруднено фокусиране при преместване на погледа от близки към далечни предмети, главоболие… Всяка ежедневна дейност, свързана с натоварване на зрението, води до неблагоприятни последствия. Този риск може да бъде намален с помощта на някои мощни антиоксиданти, сред които е и зеленият чай.

Зелен чай на Nature’s Way има мощно антиоксидантно влияние върху зрението. Благоприятства зрителната острота и намалява умората в очите при работа с компютър, шофиране и други дейности, които напрягат зрението. Допринася за възстановяване на зрителната острота.

 

Описание

Екстракт, стандартизиран до 95% полифеноли. Гарантирано доставя 75% катехини с 55% епигалокатехин галат (EGCG). Премиум продукт на Nature’s Way – един от най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света.

 

Отличен източник на полифеноли. Полифенолите са естествени мощни антиоксиданти. Изследванията неоспоримо доказват, че полифенолите, които се съдържат в зеления чай са изключително полезни за човешкото здраве – те осигуряват антиоксидантна защита на целия организъм и подпомагат дейността на имунната и сърдечно-съдовата системи.

 

Катехинът е вид природен фенол и антиоксидант. Принадлежи към групата на простите флаваноли, която пък е част от семейството на флавоноидите.

Епигалокатехин галат е вид катехин полифенол, който се съдържа в най-големи количества в зеления чай. Той е мощен антиоксидант. Зеленият чай има антиоксидантна активност от 25 до 100 пъти по-голяма, отколкото витамините С и Е. Детоксикира организма.

Характеристики за NATURES WAY GREEN TEA 450mg x 30 caps
Код 8929
Оценете продукта и добавете коментар
Вашето мнение е важно за нас
0 / 5
Още няма коментари и оценки за този продукт.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв без значение от теглото.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

    0 - 25 лв.

          3,90 лв.

    25 - 50 лв.

          3,80 лв.

    50 - 75 лв.

          2,90 лв.

   75 - 100 лв.

          1,90 лв.

   над 100

        безплатна

*Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни.