Силвержин x 10 ваг. капсули

Цена: 23,93 лв.
количество
SILVERGYN x 10 vag caps
Коментари и рейтинг Добавете в любими

Силвержин е медицинско изделие за употреба като помощно средство за превенция на повторна поява на херпес симплекс тип 2,при лечение на бактериални,гъбични и вирусни инфекции като кандидоза, брадавици, и като помощно средство при лечение на лезии след раждане.

 

Силвержин вагинални капсули са бързоразтворими растителни желатинови капсули, съдържащи различни съставки, които благодарение на свойствата си създават защитна бариера като допълнение към лечение на бактериални, гъбични и вирусни инфекции, такива като вулво-вагинит, генитален херпес и брадавици, както и лезии след раждане. Продуктът действа като защитна бариера върху раната, като изолира и защитава тъканите от външни дразнещи фактори и подпомага нормалното заздравяване.

 

Наличието на PA/VA допринася значително за филмообразуващото действие на продукта, осигурявайки бариерен ефект. Благодарение на свойствата си хиалуроновата киселина има също така и хидратиращ ефект. Изолира мястото на прилагане от външното въздействие на микроби. Ограничава микробното размножаване на мястото на прилагане, създавайки най-благоприятни условия за регенериране на тъканите.

 

Дозировка и приложение:

1 ваг.капсула дневно в продължение на 7 дни. Капсулата трябва да се постави дълбоко във влагалището вечер преди лягане.

Преди употреба старателно измийте гениталната зона.

Приложението на Силвержин трябва да започне при поява на първите симптоми (сърбеж, парене, дискомфорт) преди да са се появили активни лезии (зачервяване, мехури, язви). Не е необходим период на прекъсване след друга локална терапия.

След първата менструация е препоръчително да се поставят останалите 3 капсули от опаковката. Приложението трябва да продължи, дори когато няма повече субективни оплаквания (течение, сърбеж, миризма).

Може да се използва по време на бременност и кърмене. 

Характеристики за Силвержин x 10 ваг. капсули
Код 11840
Оценете продукта и добавете коментар
Вашето мнение е важно за нас
0 / 5
Още няма коментари и оценки за този продукт.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 100.00лв без значение от теглото.

Цена от - до: 

Цена на доставка:

    0 - 25 лв.

          3,90 лв.

    25 - 50 лв.

          3,80 лв.

    50 - 75 лв.

          2,90 лв.

   75 - 100 лв.

          1,90 лв.

   над 100

        безплатна

*Доставката се осъществява в рамките на 2 работни дни.