Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

BOIRON SEPIA OFFICINALIS 30CH

Код: 2235
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Sepia Officinalis се използува за лечение на остри хронични инфекции  на пикочните пътища. В дерматологията намира приложение в лечението на гъбички  на кожата лек  херпес  и екзема. 

ДОЗИРОВКА;   В  случай на стомашно - чревни  проблеми е препоръчително да се вземат 5 гранули  Sepia Officinalis  5 CH  сутрин и вечер за 60 дни. При   гинекологични проблеми  трябва да се поставят под езика 5 гранули 9CH   или 15 CH  един до два пъти дневно или като еднократна доза веднъж седмично. Същата доза се дава за справяне с  горещи вълни по време на менопауза. За да се успокои гаденето при бременни жени се препоръчва   да се вземат 5 гранули от Sepia Officinalis 9 CH  сурин и вечер в продължение на 3 месеца. Инфекции на пикочните пътища се третират със Sepia Officinalis 30 CH -  една доза всяка седмица в продължение на 3 месеца. За успокояване на кожни заболявания като акне, екзема или гъбични инфекции препоръчителната доза е 5 гранули от Sepia Officinalis 15 CH  всеки ден в продължение на 3 месеца. Същата доза се изписва за лечение на херпес. Втози случай Sepia Officinalis се комбинира с  Natrium Muriaticum  или Borax. Депресия, обща умора, хипотония се лекува със Sepia Officinalis 30 CH -   5   гранули дневно в продължение на 3 месеца. За лечение на ринит, бронхит и астма препоръчително е да се приеме една доза 15 CH  веднъж седмично  за период от 3 месеца.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна