Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
-30%

PELAVO GRIPACTIV синус x 10 sach

Код: 32281
Марка: US PHARMACIA Производител: US PHARMACIA
8,97 лв.
12,81 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ПЕЛАВО ГРИПАКТИВ СИНУС

ТОПЛА НАПИТКА

10 сашета

 

Хранителна добавка с подсладител и захар 12+

ЕКСТРАКТ ОТ АФРИКАНСКИ ПЕЛАРГОНИУМ

 

 

PELAVO GRIPACTIVE е съчетание между  природни съставки и най-новите медицински познания, благодарение на прогресивните методи на екстракция и съвременните технологии.

 

 

1.Описание:

Pelavo Gripactive Синус и представлява комбинация от внимателно подбрани натурални съставки, подходящи при функциите на горните дихателни пътища.

 

Pelavo Gripactive Синус съдържа:

  • стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум, който по естествен начин подпомага функциите на горните дихателните пътища
  • индийска ехинацея (Andrographis paniculata) - подпомага функциите на горния респираторен тракт
  • шипка - подпомага правилното функциониране на имунната система.

 

 

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА СТАНДАРТИЗИРАНИЯ ЕКСТРАКТ?

Екстрактът от корен на Африкански пеларгониум съдържа редица биоактивни вещества, принадлежащи към кумариновата група, кумаринови гликозиди, фенолни киселини, флавоноиди и проантоцианидини, както и мастни киселини. Съдържанието на отделните компоненти в екстракта може да варира - в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения на Африкански пеларгониум. Следователно стандартизацията на екстракта е изключително важна, тъй като гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността, е еднакво във всяка производствена партида. Pelavo Gripactive Синус съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум.

 

Действие, потвърдено в проучвания

Действието на екстракта от корен на Африкански пеларгониум (Рelargonium sidoides) е потвърдено в редица клинични проучвания, включващи 13 000 души, в това число 3900 деца. Тези проучвания потвърждават благотворния ефект на екстракта върху дихателните пътища.

 

Висока степен на сигурност

Клиничните проучвания потвърждават поносимостта и безопасността на Африкански пеларгониум (Pelargonium sidoides) при деца. Строго контролираният и наблюдаван производствен процес гарантира най-високото качество на продукта Pelavo Gripactive Синус.

 

2.Кога да използвате:

Pelavo Gripactive Синус се препоръчва за подпомагане функциите на дихателната система, до 2-3 дни след благоприятен ефект, но не повече от 14 дни.

 

3.Начин на приложение:

Възрастни и деца над 12 години – 1 саше дневно. Изсипете съдържанието на сашето в 150 мл гореща вода (приблизително ¾ чаша). Продуктът се препоръчва особено през периоди на понижен имунитет.

 

4.Условия за съхранение:

Съхранявайте в оригиналната опаковка, при стайна температура, на сухо, недостъпно за малки деца. Пазете продукта от влага и светлина.

 

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Хранителната добавка не може да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Не приемайте в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не се препоръчва по време на бременност и кърмене.

Съдържа захар и подсладител.

Продуктът не служи за лечение, диагностика и профилактика.

Марка:
US PHARMACIA
Производител:
US PHARMACIA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна