Прополки Алое

Код: 10843
Марка: БЕЗ ТЪРГ.МАРКА Производител: Служебен
5,00 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Действат благоприятно върху лигавицата на устната кухина и гърлото. Витамин С подпомага естествения имунитет на организма.

Състав: захар, глюкозен сироп, прополисов екстракт, лимонена киселина (регулатор на киселинността), витамин С (L-аскорбинова киселина), масло от лимонова трева, мултиплодов вкус, сух екстракт от алое вера, сух екстракт от джинджифил, ментолови кристали.

Съдържание на продукта:

 

в 1 таблетка

в 2 таблетки

в 3 таблетки

в 4 таблетки

В препоръчителната дневна доза от 5 таблеткиПроцент от препоръчителната дневна доза
Прополисов екстракт35 mg70 mg105 mg140 mg175 mg-

Витамин С

20 mg40mg60 mg80 mg100 mg125%
Сух екстракт от алое вера0,7 mg1,4 mg2,1 mg2,8 mg3,5 mg-
Сух екстракт от джинджифил0,35 mg0,7 mg1,05 mg1,4 mg1,75 mg-
Масло от лимонова трева2,4 mg4,8 mg7,2 mg9,6 mg12 mg-

Действие: Хранителната добавка ПРОПОЛКИ с витамин С, алое, джинджифил и масло от лимонена трева съдържа в състава си прополис STAMFI, високо съдържание на витамин С и екстракти от джинджифил и алое. Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система.

Приложение: Хранителната добавка ПРОПОЛКИ с витамин С, алое, джинджифил и масло от лимонена трева се препоръчва особено през есенно-зимния сезон. Съдържащият се витамин С подпомага естествения имунитет на организма.

Хранителната добавка ПРОПОЛКИ с витамин С, алое, джинджифил и масло от лимонена трева може да се използва при деца на 4 и повече години, които могат безопасно и сигурно да смучат таблетки.

Хранителната добавка ПРОПОЛКИ с витамин С, алое, джинджифил и масло от лимонена трева може да се използва от бременни и кърмещи жени.

Употреба: Да се приемат до 5 таблетки на ден. Таблетките се смучат бавно, до пълното им разтваряне. По този начин активните съставки упражняват благоприятно въздействие върху лигавицата на устната кухина и гърлото възможно най-дълго време. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Противопоказания: Да не се приема от лица, алергични към прополис, пчелни продукти или към някоя от съставките на продукта.

Една опаковка съдържа 16 таблетки за смучене със средно тегло от 3,5g всяка.

Малки различията в оцветяването на таблетките се дължат на използвания за тяхното производство прополис и нямат никакво влияние върху свойствата на продукта.

Да не се употребява като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.

Да се съхранява при стайна температура, на сухо и недостъпно за деца място.

Производител:Sanofi-Aventis Sp. z.o.o., Полша.

Представител на производителя за България:Санофи-Авентис България ЕООД, 1303 София, бул. Александър Стамболийски 103, ет.8. тел. 02/9705300.16 таблетки

н C

Марка:
БЕЗ ТЪРГ.МАРКА
Производител:
Служебен

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна