Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

FEMARELLE UNSTOPPABLE x 56 caps

Код: 30506
39,59 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Хранителна добавка за жени, преминали менопаузата, която съдържа ферментирал соев екстракт (DT56a),  витамин В2, биотин, витамин D и калций. Този продукт е предназначен за подобряване на симптомите на климакса, като загуба на костна маса, вагинална сухота, повишена податливост на вагинални и урологични инфекции, болки в ставите и мускулите, както и депресивни състояния. 

Действие:

Подобрява здравословното състояние на жените в периода след менопауза. 

Активни съставки:

Ферментирал соев екстракт - натурален селективен модулатор на естрогенните рецептори.

Витамин D допринася за поддържане на нормалния състав на костите и помага за намаляване на риска от падане, свързан с нарушената стойка на тялото и мускулната слабост. Падането е рисков фактор за фрактурите на костите сред мъжете и жените на възраст от 60 години нагоре.

Биотинът и витамин В2 допринасят за поддържането на нормални лигавици, нормална кожа и нормално функциониране на нервната система. Биотинът също така помага за поддържането на косата в добър вид, както и за поддържането на естествените физиологични функции.

Състав: 

Всяка капсула съдържа: DT56a (ферментирал екстракт от соя) 322 mg, Калциев карбонат 200 mg, Витамин D3 10 µg, Витамин В2 (рибофлавин) 1 mg, Витамин В7 (биотин) 0,1 mg, Капсула (желатин)

Начин на употреба:

Препоръчителната дозировка е 2 пъти дневно, една капсула сутрин и една вечер с чаша вода.

Специални указания:

Хранителна добавка. Не е заместител на разнообразното хранене. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

Производител:

Se-cure Pharmaceuticals

Страна на произход:

Израел

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна