Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

FEMARELLE x 56 caps

Код: 4670
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Фемарел Recharge е хранителна добавка, под формата на капсули, специално създадена за жени в периода на менопауза, като е предназначена да облекчава симптомите, произтичащи от променената хормонална активност, поради спада в естрогенните нива, като: горещи вълни, нощно изпотяване, раздразнителност и промени в настроението, понижено либидо, проблеми със съня и други. Femarelle Recharge съдържа комбинация от ферментирал при специални условия дериват от негенно модифицирана соя, витамин В6 и ленено семе които спомагат за облекчаване симптомите, придружаващи менопаузата и благоприятстват за намаляване чувството на умора, като освен това съдействат за поддържането на нервната система. Femarelle Recharge не съдържа естроген и не е изофлавонов екстракт.

Фемарел е продукт на Ведра Интернешънъл - фармацевтична компания, която е обърната към богатствата на природата и иновативните методи за подобряване на здравето, които нямат странични вреди върху тялото. Мисията на Ведра е да доставя висококачествени продукти и терапии на пациентите от региона, с които те да бъдат окончателно здрави хора с високо качество на живот.

След основаването си през 2013 год., Ведра бързо се разраства до мултинационална компания с екипи в България, Румъния, Сърбия и Македония и създава успешни партньорства с фармацевтични производители от цял свят, чиито продукти бързо стават лидери в своите пазарни категории на Балканите. Модерните и ефикасни хранителни добавки, медицински изделия и лекарствени продукти, които фирмата представлява ексклузивно, са доказали многократно своите предимства в грижата за здравето и са се утвърдили пред пациентите, фармацевтите и лекарите като изключителни решения за цялостната енергия и добро състояние на организма. Ведра Интернешънъл има ясна цел: да помогне на хората да живеят, да се чувстват и да изглеждат по-добре.

Специални указания:

Преди употреба прочетете внимателно листовката.

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна