NOW NAC Н Ацетил цистеин 600mg x 100 caps

Код: 25145
55,00 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

N-ACETYL CYSTEINE 600 МГ - 100 КАПСУЛИ

 

За какво е полезен N ацетил цистеин

NAC представлява стабилна форма на заменимата аминокиселина L-цистеин, съдържаща сяра и действаща като стабилизатор в процеса на образуване на протеинови структури и глутатион. Последният представлява антиоксидант на клетките в организма. В тази връзка, N-Acetyl Cysteine от Now Foods може да се окаже един от важните пречистватели на живак и токсични метали за черния дроб, да предотврати развитието на определени видове рак и да забави процесите на стареенето.

Безопасно ли е да се приеме NAC всеки ден

Въпреки, че препарата N-Acetyl Cysteine от Now Foods сертифициран с GMP за безопасност и без наличие на странични ефекти при продължително вземане, честотата на консумация се определя спрямо нуждата за детоксикация. При повишени нива е възможен и всекидневен прием, но това задължително трябва да бъде съгласувано със специалист.

След колко време започва да работи

Приемът на N-Acetyl Cysteine от Now Foods трябва да протича съобразно препоръките на производителя или тези на лекуващия Ви лекар. Около 5 до 10 минути след като сте взели всяка капсула, тя се разгражда в организма и започва да действа. Той е невероятно ефективен при различните белодробни заболявания и неутрализира канцерогенните свойства на никотина при пушачите.

Има ли странични ефекти и какви са те

Важно е да се знае, че N-Acetyl Cysteine от Now Foods намалява кръвното налягане - подходящ за хипертоници. Предотвратява редица патологии, но понякога е придружен със странични ефекти. Добре е обаче да знаем, че те са рядкост и в по-голямата си част, мненията на клиентите ни са, че подобни не са забелязали. Ето и част от тях:

  • обриви;
  • хипотония;
  • респираторни симптоми;
  • гадене;
  • повръщане;
  • проблеми със стомаха и чревния тракт.

В случай, че се проявят един или няколко от изброените по-горе, прекратете вземането на добавката.

За кого е подходящ

Препаратът на N-Acetyl Cysteine от Now Foods не бива да се пие от астматици или от хора с история на язвени заболявания. Също, ако имате непоносимост или алергии към приема на лекарства, то със сигурност трябва да пропуснете консумацията на продукта. Ако сте бременна или сте в период на кърмене, отново е препоръчително да не вземате продукта на Now Foods.

Начин на прием

Хранителната добавка N-Acetyl Cysteine се предлага в 100 капсули опаковка от 600 мг на достъпна цена. Една доза се взема два пъти в деня, но в никакъв случай не поглъщайте две капсули едновременно за компенсация ако сте пропуснали едно вземане, а пропуснете и продължете отново по график.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна