Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

NOVO-NAIL EMTRIX 10ml

Код: 34469
33,89 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

НОВО-НЕЙЛ ЕМТРИКС ПРОТИВ ГЪБИЧКИ ПО НОКТИТЕ 10 мл

Ново-Нейл Емтрикс е продукт, предназначен за лечение на онихомикоза (гъбична инфекция на ноктите) или псориазис. Подобрява външния вид на ноктите, които са деформирани или с променен цвят.
Притежава физичен кератолитичен ефект. Разрушава клетките на гъбичките, причиняващи инфекции. Изглажда нежно външните слоеве на нокътната плочка. Подобрява хидратацията и поддържа доброто състояние на ноктите. Променя микросредата и подобрява целостта на нокътната повърхност.
Продължителността на лечението зависи от състоянието. В повечето случаи за постигане на задоволителни резултати може да се наложи употреба между 3 и 6 месеца.

Начина на употреба: Веднъж дневно, преди лягане, нанасяйте тънък слой Ново-Нейл Емтрикс върху засегнатите нокти и под свободния им край. Изчакайте няколко минути продуктът да изсъхне.

Състав: Урея, млечна киселина, вода, пропиленгликол, натриев хлорид.

Внимание: Само за външна употреба. Избягвайте контакт с лигавиците и очите. При наличие на алергии към някоя от съставките, не използвайте продукта.

Съхранение: Пазете от пряка слънчева светлина и замръзване. Съхранявайте при температура между 2 и 25 градуса.

Опаковка: 10 мл.

Производител: BERLIN CHEMIE AG, Германия.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна