Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

JAMIESON LUTEIN 10 mg x 30 caps

Код: 6556
Марка: JAMIESON Производител: EXCLUSIVE SOPHARMA
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Лутеин капсули e хранителна добавка за подобряване на зрението.

 

Лутеинът съдейства за забавяне развитието на катаракта и макулна дегенерация на ретината, допринася за предпазване на очите от действието на пряка слънчева светлина поради увреждащото влияние на ултравиолетовите лъчи, намалява умората на очите при продължителна работа с компютър. Препоръчва се при лица с високостепенна миопия.

 

 

Лутеин Z на Джеймисън действа като мощен антиоксидант и играе важна роля в поддържането на нормалната зрителна функция. Улеснява и повишава усвояването на микроелементи от окото.Защитава и очите от увреждане. Лутеинтът предпазва от вредното влияние на свободните радикали и укрепва липидната мембрана на клетките.

 

 

Съдържание: концентриран комплекс от лутеин и зеатексин 50 мг, цианосон ботанически комплекс 4 600 мг,  семе от грозде 2 500 мг,  листа от  гинко билоба     2 000 мг,  плод от боровинка 100 мг, екстракт от зелен чай, микрокристалинна целулоза, дикалциев фосфат, зеленчуков магнезиев стеарат, силикат, желатинови капсули. 

Не съдържа изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

 

Начин на употреба: Препоръчва се да се приема по 1 капсулa дневно, по време на храна. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

 

Да се съхранява на сухо и прохладно място в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина, при температура под 25°С. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.  Продуктът е хранителна добавка и не може да замени пълноценното хранене.

Марка:
JAMIESON
Производител:
EXCLUSIVE SOPHARMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна