Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
Нов

SOLGAR FOLATE 400 mcg AS METAFOLIN x 50 tabl

Код: 28209
25,16 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Фолиева киселина е другото по-известно наименование на водно разтворимия витамин В9. Това е много важен и необходим за правилното протичане на редица процеси в човешкото тяло. Поддържа здрава нервна система и помага за формирането на червени кръвни клетки. Активният фолат в тази формула подобрява здравето на сърцето и е от изключителна важност по време на бременност за здравето на плода и майката.
Фолиевата киселина първо трябва да се превърне в активна форма чрез серия от биохимични реакции, преди да може да се използва от организма. Metafolin (L-метилфолат) не изисква преобразуване, защото е в биоидентична до биоактивна форма. С други думи, той е готов за тялото продукт. Това може да бъде полезно за хората, чиито тела имат затруднения в конвертиране на фолиева киселина в нейната активна форма.

Дозировка и прием: приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно с достатъчно количество течност, за предпочитане по време на хранене.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна