Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

ADLIQUID SUGAR BALANCE 237ml

Код: 29622
Марка: AD LIQUID Производител: AD MEDICINE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Включва стандартизирани екстракти от Гимнема Силвестър, Черна Боровинка, Нар, Стевия и Глухарче, подсилени с Хромпиколинат, Ленено Семе и Алфа-липоева киселина за  поддържане на нормалния метаболизъм на въглехидрати и мазнини. Съдържа комплекс от витамини и антиоксиданти необходими на хора болни от диабет и с нарушен глюкозен толеранс. Гарциния Камбоджа  се счита за едно от най-ефективните средства за отслабване, а Йерба Мате има тонизиращо действие, подпомага храносмилането и функциите на черния дроб. Шугър Баланс способства за поддържане на нивото на кръвната захар във физиологични стойности. Намалява апетита към сладкото, спомага за регулиране на телесното тегло и запазването му в нормални граници. Допринася за нормалните функции на зрението.

 

Активни съставки

в 5 мл.

в 10 мл.

Ленено масло

100 mg

200 mg

Витамин С /като аскорбинова киселина и калциев L-аскорбат/

90 mg

180 mg

Гарциния Камбоджа /Garcinia Campogia/, екстракт от плодове 60% хидроксилимонена киселина

50 mg

100 mg

Гимнема  /Gymnema Sylvestre/,екстракт от листа 76% гимнемови киселини

35 mg

70 mg

Калий / от калиев цитрат/

35 mg

70 mg

Нар /Punica Granatum/, екстракт от плод, семки и кора

35 mg

70 mg

Йерба Мате- Парагвайский чай /Ilex Paraquariensis/, екстракт от листа 8 : 1

30 mg

60 mg

Ниацин /като Ниацинамид/

20 mg NE

40 mg NE

Черна Боровинка /Vaccinium Myrtillis/, екстракт от плодове 26% антоцианини

17 mg

34 mg

Инозитол

17 mg

34 mg

Бетаин Хидрохлорид

17 mg

34 mg

Холин Битартрат

10 mg

20 mg

Глухарче /Taraxacum Officinale/,екстракт от корен 4 : 1

8,50 mg

17 mg

Пантотенова киселина /като D-пантотенат калций/

6,70 mg

13,40 mg

Алфа-липоева киселина

3,50 mg

7 mg

Витамин В1 /като Тиамин хидрохлорид/

3,50 mg

7 mg

Витамин В6 /като Пиридоксин хидрохлорид/

3,50 mg

7 mg

Витамин В2 /като Рибофлавин/

2,86 mg

5,7 mg

Манган / от манганов L-аспартат/

0,70 mg

1,4 mg

Бета-каротен

0,50 mg

1 mg

Стевия /Stevia Rebaudiana/, екстракт от стъбло

0,33 mg

0,66 mg

Фолиева киселина

200 µg

400 µg

Хромен пиколинат

100 µg

200 µg

Витамин В12 / като цианокобаламин/

8 µg

16 µg

 

Предназначение:

 • допринася зя нормалното ниво на кръвната захар
 • допринася за нормалната обмяна на въглехидрати и мазнини
 • помага за поддържане на здравословно телесно тегло, тъй като намалява апетита към сладкото и регулира липидната и въглехидратната обмяна
 • съдържа комплекс от витамини и антиоксиданти   необходими за хора с диабет и с нарушен глюкозен толеранс
 • помага  за  запазване на здравето и нормалните функции на зрението при хора с диабет и с нарушен глюкозен толеранс.

 

Начин на приложение:

Препоръчителна доза е  по  5 мл.  х 2 пъти дневно преди хранене   в рамките на 2-3 месеца.

Продължителното приложение на препарата има благоприятно въздействие върху въглехидратната и мастната обмяна на организма.

За поддържане на нормалното ниво на кръвната захар може да се комбинира с Детокс: Шугър Баланс 2х 5 сутрин и вечер, Детокс 2 х5 мл. сутрин и вечер.

За контрол на въглехидратната и липидната обмяна, поддържане на нормалното ниво на холестерола и кръвно налягане:  1 етап / 3 седмици/ – Шугър Баланс 2 х5 мл. сутрин и вечер, Кардио Съпорт – 2х5 мл. сутрин и вечер, 2 етап /3 седмици/ –  Шугър Баланс 2 х5 мл сутрин и вечер, АнгиОмега – 2 х5 мл. сутрин и вечер.

Здравословно телесно тегло – може да се използва самостоятелно 2 х 5 мл. сутрин и вечер или в комбинация с други продукти /вж. Програма за отслабване/.

 

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Продуктът се приема преди хранене, по желание може да се приема със сок или вода.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения и други биологично активни съединения, които векове наред се използват от човечеството за поддържане на нормалната здравословна обмяна на въглехидрати и мазнини.

 • Ленено Семе – богато на омега -3 ненаситени мастни киселини, съдейства за нормалните нива на  холестерола и регулиране на мастния метаболизъм.
 • Гарциния  Камбоджа – подпомага поддържането на телесното тегло в нормалните граници. Полезните свойства се свързват с основната съставка в плода- хидроцитрусова киселина НСА. НСА блокира ензимите,  които превръщат приетите от храната въглехидрати в мазнини.
 • Гимнема Силвестер – екстрактът от растението има изразен ефект върху обмяната на глюкозата, като съдейства за нормалното ниво  на инсулиновата резистентност и отделянето на инсулин от бета- клетките на панкреаса.
 • На р– допринася за нормалните нива на холестерола, подпомага поддържането на здравословния  баланс между  HDL и  LDL холестерол.
 • Йерба мате /парагвайски чай/ – съдържа витамини, минерали, полифеноли, танин, хлорофил и други биоактивни съставки. Има тонизиращо действие  без негативните ефекти на кафето. Влияе благоприятно върху храносмилането и функциите на черния дроб.
 • Стевия – основни активни съставки  са стевиозид и стевинол. Физиологично действа върху обмяната на мазнините и въглехидратите. Оказва стимулиращ ефект върху бета- клетките на панкреаса, допринася за нормалното  ниво на кръвната захар след храненето. Използва се като подсладител, който не съдържа калории.
 • Черна Боровинка – антиоксидант, укрепва съдовете, оказва благоприятен ефект върху зрението, подпомага нощното зрение.
 • Глухарче – усилва отделянето на течности от организма.
 • Калий – участва в регулирането на кръвното налягане , важен елемент в регулацията на електролитното равновесие в организма.
 • Бета-каротен – антиоксидант, допринася за нормалната диференциация на клетките и  функциониране на имунната система, за нормалната обмяна на желязото, поддържане на нормалното състояние на кожата и мукозните мембрани, за поддържане на нормалното зрение.
 • вит.С – антиоксидант, допринася за предпазване на клетките от оксидативни  увреждания, за нормалната функция на имунната система и нормален енергиен метаболизъм.
 • вит. В1, В2 , В 6, В12, фолиева киселина – допринасят за нормалния  енергиен метаболизъм, синтеза на хормоните и хемопоезата, нормалното функциониране на имунната система.  Имат доказано трофично действие върху нервните клетки.
 • Пантотенова киселина – антиоксидант, участва в метаболизма на въглехидратите и мазнините. Допринася за намаляване на умората. Допринася за нормалните умствени функции и за нормалния синтез и метаболизъм на стероидните хормони, витамин Д и някои невротрансмитери.
 • Манган – липотропен фактор, който допринася за нормалният енергиен метаболизъм, за нормалното формиране на съединителната тъкан и състоянието  на костите, подпомага и защитата на клетките от оксидативни увреждания.
 • Хром /като хромпиколинат/ – допринася на нормалния метаболизъм на макронутриентите. Допринася за нормалните нива на глюкозата в кръвта.
 • Инозитол – съединение от групата на витамини В, понякога наричан вит. В8. Заедно с холин в организма образува съединението лецитин, което осигурява транспорта на мазнините между клетките на черния дроб, като по този начин участва в поддържане на нормалната обмяна на мазнините в организма.
 • Холин Битартарат – лесно-усвояемата форма на холин. Холинът е необходим компонент на клетъчните мембрани включително на нервните клетки, заедно с инозитола образува лецитин. Холинът е основен източник за синтеза на невромедиатора ацетилхолин в организма.
 • Алфа-липоева киселина – силен антиоксидант, който потенцира действието на водно и мастно разтворимите антиоксиданти.
 • Бетаин Хидрохлорид –  витаминоподобно съединение, подпомага поддържане на нормалните нива на стомашна киселина като по този начин способства за нормалното храносмилане.
Марка:
AD LIQUID
Производител:
AD MEDICINE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна