ADLIQUID MALE ACTIVE COMPLEX syr 237ml

Код: 17274
Марка: AD LIQUID Производител: AD MEDICINE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Съдържа стандартизирани екстракти от Сереноа Репенс /Saw Palmetto/, Пигеум Африканум и Тиквено Семе, които действат благоприятно върху функциите на простата и пикочния мехур. Екстрактът от Муира Пуама  повишава либидото и сексуалната активност при мъжете, а Женшенът и Елеутерококът са мощни имуномодулатори и адаптогени. Гинкго Билобата, Ликопенът, Цинкът, Селенът и други минерали, витамини и нутриенти  увеличават ефекта от продукта. Мейл Комплекс подобрява микроциркулацията на кръвта в органите на малкия таз,  допринася за нормалните функции и размери на простатната жлеза и пикочния мехур, подпомага либидото, сексуалните функции и оплодителната способност на мъжа. Действа общоукрепващо и тонизиращо.

 

Активни съставки 

в 10 мл.

в 15 мл.

Муира Пуама /Ptychopetalim Olacoides/,екстракт от корен

133,33 mg

200 mg

Нискорасла палма Saw Palmetto /Serenoa Repens/, екстракт от плод, 2% мастни киселини

66,67 mg

100 mg

Ликопен 2%

66,67 mg

100 mg

Овес /Avena Sativa/, екстракт от стъбло 10: 1

50 mg

75 mg

Витамин Е /смес от токофероли/

20 mg α-TE

40 mg α-TE

Магнезий /като цитрат/

33,33 mg

66,66 mg

Масло от листа на вечерна иглика /Oenothera Biennis/

33,33 mg

66,66 mg

Калий /като цитрат/

33,33 mg

66,66 mg

Елеутерокок /Eleutherococcus Senticosus/,екстракт от корен 1% елеутерокозиди

20 mg

40 mg

Пигеум /Pygeum Africanum/, екстракт от корен 30:1, 2% общи стероли

16,67 mg

25 mg

Тиквено семе /Cucurbitae Peponis semen/, екстракт 10:1

16,67 mg

25 mg

Женшен /Panax Ginseng/, екстракт от корен, 10% генсенозиди

16,67 mg

25 mg

Гинкго Билоба / Gingko Biloba/,екстракт от листа-фитозоми™

16,67 mg

25 mg

Цинк /като цитрат/

10 mg

15 mg

Бета-каротен

1,33 mg

2 mg

Витамин А /като ретинол палмитат/

666,67 µg-RE

1000 µg-RE

Селен /като аспартат/

66,67 µg

100 µg

 

Предназначение:

 • способства за активен сексуален живот при мъжете в различни възрасти, подпомага либидото и еректилната функция
 • благоприятно повлиява оплодителните способности на мъжа
 • облекчава уринирането при по- възрастни мъже свързано с увеличението на простатата
 • допринася за нормалните размери на простатната жлеза
 • действа укрепващо и тонизиращо
 • оказва благоприятен ефект върху мъжа при повишени психически и физически натоварвания.
 • съдейства за доброто самочувствие и работоспособност

 

Начин на приложение:

Препоръчителна доза е от 10 до 15 мл. дневно, разпределена в 1 до 3 приема

За нормално уриниране при по- възрастни мъже и нормалните функции на простатата – 2 х 5 мл. сутрин и вечер 3 месеца непрекъснато

За подкрепа на половата функция при мъже в различни възрасти 10 -15 мл. дневно в 2-3 приема 2-3 месеца непрекъснато

За подпомагане на сперматогенезата и оплодителната способност на мъжете – едновременно с другите средства х 15 мл. дневно разделено на 2 приема по 7,5 мл. за 3 месеца непрекъснато

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

Приема се преди хранене. По желание може да се приема със сок или вода.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения и други биологично активни съединения, които векове наред се използват за подпомагане функциите на половата и отделителната системи при мъжа.

 • Нискорасла палма – известна с латинското си название Serenoa Repens и английското Saw Palmetto, е основен източник на стероли , които модулират нивото на тестостерона в организма и неговият ефект върху чувствителни към него органи. Подпомага функциите на простатната жлеза и допринася за поддържане на нормалните й размери, подпомага уринирането. Положително влияе върху сексуалното желание, подкрепя нормалната еректилна функция.
 • Пигеум Африканум – наричан още „ билката катетър” поради благоприятното му действие върху уринирането при възрастни мъже. Растението произхожда от Мадагаскар и става много популярно поради описаното действие в Европа към средата на 20 век. Проведените множество  изследвания  потвърждават този му ефект. Подпомага функциите на простатната жлеза и запазване на нормалните й размери.
 • семе от Тиква – семето от тиква е известно в Европа , Америка и Африка поради благоприятното си въздействие върху уринирането. Поддържа здравето на простатата и пикочния мехур.
 • Овес – още от дълбока древност е известен със своето благоприятно въздействие върху нервната система и съня, допринася за намаляване на безпокойството и напрежението. Оказва общо укрепващо действие, допринася за нормалните нива на кръвната захар.
 • Женшен – една от основните билки известни в Китай от преди повече от 2000 години. Женшенът е адаптоген и имуномодулатор с мощно въздействие върху физиката и психиката на човека. Действа благоприятно върху функциите на имунната система, подпомага паметта и вниманието, съдейства за активното адаптиране към тежки условия на средата.  Допринася за нормалната сперматогенеза и еректилната функция.
 • Гинкго Билоба – най– старото дърво в света. Съвременната медицина е потвърдила силното благоприятно действие на екстракта от гинкго билоба върху кръвоносните съдове, паметта, вниманието. Има съдоразширяващо действие, подпомага оросяването на мозъка. С благоприятното си действие върху ЦНС гинкго билобата е сред най-популярните растения и днес.
 • Елеутерокок наричан още сибирски женшен е мощен адаптоген и имуномодулатор, подобрява издръжливостта на организма към условията на средата и подпомага психическата му издръжливост. Допринася за мъжката потентност и нормалната сексуална функция.
 • Муира Пуама– има благоприятен ефект върху половата система на мъжете, сексуалното желание и активност, допринася за удължаването времето на ерекцията, има общотонизиращ ефект.
 • масло от Енотера Биенис /вечерна роза, вечерна иглика/ – източник на Омега-6 ненаситени мастни киселини, като най-важната от тях е гама-линоленовата киселина.  Гама-линоленовата киселина усилва производството на простагландин  Е1 /PGE1/ -хормон с противовъзпалителен ефект.
 • Ликопен – каротиноиден пигмент, съдържащ се в домати и други зеленчуци и плодове. Един от най-силните природни антиоксиданти.
 • вит А /включително и бета-каротен/ – съдейства за нормалната диференциация  и функция на клетките на имунната система, съдейства за нормалния метаболизъм
 • вит Е – съдейства за предпазването на клетките от увреждане от свободните радикали, мощен антиоксидант
 • Цинк – съдейства за нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини,  предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали, съдейства за нормалната оплодителна функция, допринася за поддържане на нормалната серумна концентрация на тестостерона.
 • Селен – допринася за предпазването на клетките от увреждането им от свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза, подкрепя сперматогенезата.
 • Калий – съдейства за нормалната функция на мускулите и периферните нерви, съдейства за нормалното кръвно налягане.
 • Магнезий – съдейства за поддържане на  електролитния баланс, нормалното делене на клетките, за енергийния метаболизъм и за здравето на костите.
Марка:
AD LIQUID
Производител:
AD MEDICINE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна