Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

МАБЕЛ табл. х 60

Код: 13912
Марка: Walmark Производител: WALMARK
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Нехормонален продукт за жената в менопауза

  • Спомага за нормализиране на вегетативния дискомфорт при менопауза - горещи вълни и прекомерно изпотяване
  • Подпомага психическото състояние на жената - повишена раздразнителност, нервност, безпокойство, хронична умора
  • Допринася за поддържане общото здравословно състояние на жената в менопауза

Мабел е нехормонален природен продукт, разработен специално за жени в менопауза. Менопаузата е биологичен етап от живота на всяка жена, свързан с появата на разнообразни нервно-вегетативни оплаквания, предизвикани от понижените нива на женските полови хормони – естрогени и гестагени. Активните субстанции в Мабел допринасят за намаляване на нервно-вегетативния дискомфорт по време на менопауза. Спомага за намаляване на горещите вълни, прекомерното изпотяване и раздразнителността. Съдържащите се билкови екстракти имат благоприятно действие върху общото физическо и психическо състояние на жената в менопауза.

 

Какво е климактериум?

Климактериумът е естествено явление в живота на всяка жена, което обикновено настъпва между 42 и 55 годишна възраст. В този период постепенно изчезва цикличната хормонална активност на яйчниците, след като те спират да произвеждат женските полови хормони естрогени и гестагени. С последната менструация се отбелязва края на репродуктивния период от живота на жената – т. нар. менопауза.  Понижените нива на естрогените предизвикват смущения при повечето жени. В пред-менопаузата (периодът преди настъпване на менопаузата), цикълът става все по-нередовен и се наблюдава т.нар. невро-вегетативен дискомфорт, който се изразява с горещи вълни, засилено изпотяване, виене на свят, сърцебиене, задух, усещане за слабост. Наблюдават се и проблеми с паметта, промени в мисленето, в сексуалното поведение, депресии. Кожни промени – кожата става по-тънка, по-суха, появяват се бръчки. Засилва се процеса на разграждане на костната тъкан и се увеличава риска от развитие на остеопороза. По време на менопауза нараства честотата на сърдечносъдовите заболявания.

 

Състав

Всяка таблетка съдържа:

Червена детелина (екстракт 8% изофлавони )500,0 mg
Лен (екстракт 20% лигнани)62,5 mg

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и кърмещи жени.

 

Дозировка

Препоръчва се начална дозировка от 2 таблетки дневно, сутрин и вечер, до овладяване на симптомите.

Поддържаща доза - 1 таблетка дневно за продължителен период от време.

Марка:
Walmark
Производител:
WALMARK

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна