Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

NATURAL FACTORS Teracurmin 30mg x 60 caps

Код: 26502
30,05 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Теракурмин е иновативен продукт в производството на куркуминовите екстракти. Специалната формула CurcuminRich Theracurmin засилва лечебните свойства на куркумина, който представлява жълти пигмент в състава на куркумата. Има по-висока бионаличност от нормалните на пазара форми на куркумин. Не съдържа глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, риба, миди, животински продукти, сол, изкуствени аромати, консерванти или ГМО. Предлага се в удобна опаковка от 60 капсули.


Куркуминът може да се използва при следните симптоми:
Подуване и болка в ставите. Това се получава при ненормално атакуване на ставите от имунната система, което води до пагубни за нормалната функция на ставите възпаления, което може да затрудни ежедневните дейности, като ходене и самообслужване. Теракурминът води до  облекчаване на болката и улесняване на движението. Действа противовъзпалително и намалява периодите на обостряне.

Чернодробни проблеми. Чернодробните клетки мога да се увредят от често преяждане и злоупотреба с алкохол. Теракурминът намалява възпалителните процеси и спомага за нормалното функциониране на чернодробните клетки и обезвреждането на токсините. 

Стомашни проблеми. Води до стимулация на жлъчния мехур да отделя жлъчка, което подобрява функционирането на стомашно-чревния тракт и храносмилането. Редуцира отделянето на газове и подуването, намалява стомашните болки и тежестта.

Сърдечно-съдови проблеми, високи нива на холестерол и запушване артерии.  Теракурмин намалява „лошия” (LDL) холестерол и окисляването му. Намалява процесите на атеросклероза.

Невро-дегенеративни проблеми. Теракурминът има положителен ефект върху мозъчната дейност. Защитава мозъка от свободните радикали и възпалението. Редуцира риска от когнитивен упадък. Преминава през кръвно-мозъчната бариера помага за предотвратяването на отделни дементни състояния.

При оксидативен стрес. Неутрализира свободните радикали, които ускоряват процесите на стареене. Укрепва организма при лошо хранене и слаб имунитет.

 

 Състав:  в 1 капсула:  дневна доза:
 Куркумин (Теракурмин™) екстракт от   куркума /Curcuma longa/ (коренище) 30 мг  60 мг 
 Микрокристална целулоза, вегетарианска капсула [   въглехидратна гума], (целулоза), пречистена вода,     растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант),   силициев двуокис.    

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна