ABOCA SEDIVITAX sir 220 ml

Код: 203
Марка: ABOCA Производител: EXCLUSIVE SOPHARMA
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

SEDIVITAX СИРОП

СЪДЪРЖА ВЕЩЕСТВА ПОЛЕЗНИ ЗА УСПОКОЯВАНЕТО И ФИЗИОЛОГИЧНИЯ СЪН

 
 

Sedivitax сироп е формула, разработена за подпомагане на съня благодарение на многофракционния лиофилизиран екстракт (passiflò 2 - LMF) от листа
на пасифлора и лиофилизирания екстракт от езичести цветчета на лайка (Liguflos). Тези растения, заедно с лиофилизирания екстракт от листа на маточина, правят продукта подходящ и за дневен прием с цел да се подобри релаксацията. В същност, физиологичният сън се постига, когато организмът се поддържа в балансирано спокойно състояние и през деня, така че вечерта
да е подготвен за нощната почивка.

 

Sedivitax сироп е 100% натурален продукт формулиран с лиофилизирани екстракти, плод на научноизследователската дейност на aboca. Най-вече, формулата е обогатена с Passiflò 2 – LMF (Патент No 0787496), патентован многофракционен комплекс от листа на пасифлора и от Liguflos, получен от селекциониране само на езичести цветчета от лайка с висок титър на флавоноиди. Лиофилизираните екстракти са разтворени в сироп с приятен вкус на портокал, формулиран така, че да се избегне използването на изкуствени консерванти и стабилизатори, а това прави сиропът подходящ за приемане от деца.

Евентуалното наличие на малки неразтворени частици се дължи на високата концентрация на лиофилизираните екстракти и не компрометира качеството на продукта.

 

 


НАЧИН НА УПОТРЕБА


Препоръчителна доза: от 10 до 20 ml вечер, за подпомагане на съня и от 5 до 10 ml сутрин, за стимулиране на релаксацията.


За деца на възраст над 1 година.

Разклатете внимателно флакона преди употреба и използвайте съответния дозатор. Продуктът може да се разтваря във вода или други приятни за детето течности като кисело мляко, отвари или плодови сокове. След отваряне продуктът да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 30 дни.

 

 


ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

За правилната употреба на продукта в най-ранна детска възраст е препоръчително да се потърси мнението на лекар. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместители на разнообразното и балансирано хранене и трябва да се използват като част от здравословния начин на живот. Да се съхранява на място недостъпно за деца.

 

 

 

СЪСТАВКИ:


Тръстикова захар*, вода, натурален аромат от лимон, пасифлора (Passiflora incarnata) листа многофракционен лиофилизиран екстракт* (passiflò2-LMF), маточина (Melissa officinalis) листа лиофилизиран екстракт*, натурален портокалов аромат с други натурални аромати, сгъстител: ксантанова гума, лайка (Chamomilla recutita) езичести цветчета лиофилизиран екстракт* (Liguflos).


* Продукт на биологично земеделие

 

КОЛИЧЕСТВА ЗА 30 ml
 

Многофракционен лиофилизиран екстракт от пасифлора листа Passiflò2-LMF

 

420 mg

титруван до общи флавоноиди изразени като витексин 8%

 

33,6 mg

Лиофилизиран екстракт от езичести цветчета на лайка (Liguflos)

 

16 mg

титруван до апигениноподобни флавоноиди 4,5%

 

0,72 mg

Маточина листа лиофилизиран екстракт

 

264 mg
 
 
Хранителна добавка
Марка:
ABOCA
Производител:
EXCLUSIVE SOPHARMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна