Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

ADLIQUID NEPHRO COMPLEX 237ml

Код: 327
Марка: AD LIQUID Производител: AD MEDICINE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Стандартизирани екстракти от Мечо Грозде, Обикновенна Хвойна, Червена Боровинка, и Коприваподсилени с Арбутин подпомагат бъбречните функции, съдействат за изчистване на бъбреците и пикочните пътища от бактерии, способстват за нормалното формиране  на урината и  уринирането. Билковите екстракти от Филантус и Полски Хвощ традиционно се използват за подпомагане на процесите на разтваряне и изхвърляне на камъни в бъбреците. Съдържа комплекс от микроелементи – витамини и минерали, които допринасят за поддържането на електролитния баланс в организма.

 

Активни съставки

в 5 мл.

Мечо грозде /Arctostaphylos Uva Ursi L./ екстракт от листа 4:1 200 mg
Витамин С /като аскорбинова киселина/ 70 mg
Калий /от калиев цитрат/ 50  mg
Филантус /Phyllanthus Niruri L./,екстракт от трева 50 mg
Обикновена хвойна /Juniperus Communis L./,масло от плодове 1:4 40 mg
Силимарин /Silybum Marianum L./,екстракт от плод 80% фитозоми ™ 40 mg
Полски хвощ /Equisetum Arvense L./, екстракт от трева 7% 30 mg
Малка  червена боровинка /Oxycoccus Quadripetalus Gilib./, екстракт от плодове 30 mg
Коприва /Urtica Diodica L./, екстракт от листа и корен 2% 30 mg
Арбутин 12,5 mg
Цинк /от цинков цитрат/ 6 mg
Бета каротен 5 mg
Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/ 2 mg
Селен /от комплекса на селенови аминокиселини/ 70 µg

 

Показания за приложение:

 • допринася за здравето и нормалните функции на бъбреците, способстват за нормалното формиране на урината
 • съдейства за изчистването на пикочните пътища от бактерии, допринася за нормалните функции на пикочния мехур и уринирането
 • съдържа комплекс от билкови екстракти, които традиционно се използват за подпомагане на процеса на разтваряне и изхвърляне на камъни в бъбреците
 • подпомага естествените защитни сили на бъбреците и пикочния мехур, включително и при неблагоприятни условия на околната среда, които повишават изискванията към отделителната система /работа във вредни условия, високи температури, токсични вещества, местоживеене в райони с варовита вода/
 • допринася за поддържане на електролитния баланс в организма

Не се препоръчва на бременни

 

Начин на приложение:

Стандартната доза е 5 мл. дневно в продължение  на 2 месеца. При повишени изисквания към бъбреците дозата е  10 мл. дневно в 1-2 приема в рамките на 7-10 дни, след което по 5 мл. дневно.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

Приема се преди хранене, по желание може да се приема със сок или вода.

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени екстракти от растения, които традиционно се използват в различни култури за подпомагане работата на  бъбреците и пикочно-половите пътища:

 • екстракт от листа Мечо Грозде  –традиционна българска билка,  която подпомага за отделянето на урината и оказва благоприятно действие върху  уриниране.
 • масло от плодове от Обикновена Хвойна – употребява се при „пясък” в бъбреците, подпомага отделянето на урината.
 • екстракт от Бял Трън /силимарин/ – поддържа функцията на черния дроб, като силен антиоксидант предпазва клетките на черния дроб от уврежданията им от свободните радикали.
 • екстракт от стебла на Полски Хвощ – действа благоприятно върху функцията на бъбреците, подпомага изчистването на организма от отпадни продукти и изхвърлянето на „песъчинки”.
 • екстракт от листа Червена Боровинка – подпомага уринирането  и очистването на бъбреците от бактерии.
 • екстракт от листа и корен на Коприва – традиционно средство в България и в много  други култури. Има благоприятно въздействие върху уринирането и кръвотворенето, и  оказва общо укрепващо действие на организма.
 • екстракт от филантус – билката е много популярна в Индонезия и Индия, традиционно се използва  за подпомагане процесите на разтваряне и изхвърляне на  камъни в бъбреците.
 • арбутин – основна съставка в мечото грозде и червената боровинка, която определя благоприятното им действие върху отделителната система.

 

 Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху отделителната система.

 • вит В 6  –съдейства за нормалната функция на имунната система, съдейства за регулирането на хормоналната активност и нормалния метаболизъм на протеините и гликогена.
 • Магнезий– съдейства за намаляване на умората, за поддържането на електролитния баланс, нормалното деление на клетките, енергийния метаболизъм.
 • Цинк -съдейства за  нормалната функция на имунната система, за поддържането на костите, метаболизма на мастните киселини,  предпазва клетките от вредното действие на свободните радикали, съдейства за поддържане на нормални нива на тестостерона в серума.
 • Селен   –съдейства за предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, съдейства за нормалната функция на имунната система, на щитовидната жлеза и сперматогенезата.
 • Калий -съдейства за поддържане на нормално кръвно налягане, съдейства за нормалната функция на мускулите и нервите.
 • Бета каротен / Вит А/, вит С– антиоксиданти. Предпазват клетките и техните органели от уврежданията им от свободните радикали, допринасят за нормалните функции на имунната система и нормален енергиен метаболизъм.
Марка:
AD LIQUID
Производител:
AD MEDICINE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна