Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

SOLGAR THERMOGENIC COMPLEX x 60 tabl

Код: 12074
66,11 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Формула за поддържане на теглото и по - ефективното изгаряне на мазнините. Svetol е патентован продукт с активната съставка Chlorogenic acid (полифенол) от особен род зелено кафе. Клиничните изследвания при употребата на продукта показват намаляване на теглото в сравнение с плацебо след 60 дни употреба. Освен това, останалите съставки действат спомагателно и осигуряват по - добро функциониране на черния дроб и изгаряне на мазнините (метионин - холин - инозитол), по - добро усвояване на въглехидратите, регулиране нормалните нива на кръвната захар (хром) и увеличаване изгарянето на мазнини (пипер).

Начин на употреба:

Приема се по 1 фитокапсула дневно, препоръчително по време на хранене. Спазвайте указанията за употреба. Да не се превишава дневната доза посочена в упътването.

Всяка фитокапсула съдържа:

Екстракт от зелени зърна на кафе Svetol® (Coffea canephora robusta Pierre) 200 mg, пълнител (микрокристална целулоза), растителна капсула (хидроксипропил - метилцелулоза), Холин (битартарат) 12,5 mg, Л-метионин 25 mg, Екстракт от зелен  чай (4:1) Camellia sinensis  (равнява се на 100 mg листа от чай) 25 mg, Пипер кайен Capsicum annuum 25 mg, Инозитол 12,5 mg, антислепващ агент (магнезиев стеарат от растителен произход, силициев диоксид), Черен пипер (Bioperine®)(Piper nigrum) (плодове) 2,5 mg, Хром (пиколинат) (Chromax®) 75 μg.

Не съдържа захар, нишесте, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти.
При производството не са използвани консерванти, изкуствени аромати или оцветители.
Подходящо за вегани (строги вегетарианци).

Съхранение:

За запазване качествата и свежестта на продукта да се съхранява на сухо и проветриво място при стайна температура 15 - 30º С, далече от светлина и влага. Да се съхранява далече от деца.

При бременност и кърмене, и при употреба на лекарствени медикаменти или при наличие на заболяване е задължителна консултацията с лекар преди употреба.

Преди употреба се уверете в целостта на защитната желатинова обвивка.

Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Производител: Solgar Inc, САЩ.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна