VITASLIM FITNESS 570mg x 30caps

Код: 13814
Марка: VITASLIM Производител: VITASLIM BG
15,30 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ВИТАСЛИМ ФИТНЕС / VITASLIM FITNESS е хранителна добавка, която съдържа изцяло естествен, течен, чист L-карнитин. Той допринася за за бързото и пълното изгаряне на мазнините, способства за намаляване на телесното тегло и особено на подкожните мазнини. Също така допринася за постигането на атлетична фигура и подобрен мускулен тонус. Витаслим Фитнес съдейства за повишаването на издръжливостта на мускулите, отлага чувството на отпадналост и умора при спорт и други активни физически дейности. Ускорява възстановяването на мускулите след упражнения. L-карнитинът е хранителен елемент с доказана ефективност при осигуряването на енергия за дейността на клетките на имунната система и за работата на сърцето. Препоръчва се и по време на бременност и кърмене, както и при възрастни хора и вегетарианци.

Vitaslim FITNESS съдържа чист, функционално активен L-карнитин – биологично извлечен чрез ферментация. L-карнитинът стимулира метаболизма и обмяната на дълговерижните мастни киселини.

Той подпомага трансформирането на мазнините в енергия, транспортира и изхвърля остатъчните вещества и продукти на оксидативен стрес извън клетката. Изгаряйки мазнините, дори и без упражнения, способства за намаляването и контролирането на килограмите. Особено подходящ е при физически натоварвания и спорт, защото повишава издръжливостта и отлага умората, като ефективно понижава нивата на амоняк и млечна киселина. Намалява мускулната умора и дискомфорт след упражнения и ускорява процесите на възстановяване, като ограничава образуването на свободни радикали и запазва функциите на мускулните тъкани. Подобрява кръвообращението по време на и след упражнения. Подобрява съотношението мастна–мускулна маса. Повишава доставката на кислород до мускулите и осигурява енергия предимно чрез изгаряне на мазнини, без разграждането на протеини. L-карнитинът подкрепя функциите на мозъка, повишава енергията в клетките на имунната система, спомага дейността на сърцето. Изключително необходим като добавка към хранителния режим на вегетарианци, тъй като намаленият или напълно ограниченият прием на месо води до недостиг на L-карнитин в организма, особено при жените. Същият недостиг се наблюдава и при бременност и кърмене.

Полезен е за възрастни хора, защото с напредването на възрастта възможността на тялото да произвежда L-карнитин намалява, а обмяната на веществата се забавя.

L-карнитинът във Vitaslim FITNESS не е извлечен от месо.

Vitaslim FITNESS е произведен във Франция по патентована технология Licaps® на Capsugel за влагане на течни растителни екстракти в твърди желатинови капсули. При този процес се елиминира термичната обработка на активното вещество. Това позволява да се запазят полезните му свойства в максимална степен и гарантира бързото и пълното му усвояване от организма.

 

Желатиновите капсули Licaps са:

Без разтворители; без консерванти; без глутен; без захар; без ГМО.

 

 

Препоръчвана доза за дневен прием от 2 капсули / 4 капсули / 6 капсули:

L-карнитин (L-carnitine, CarnipureTM) – 600/1200/1800 mg.

 

Помощни вещества:

стабилизатори/емулгатори: глицерол, хипромелоза, вода, малтодекстрин.

Препоръчваме ви да комбинирате Витаслим Фитнес с контролирано и балансирано хранене, както и с двигателен режим, за да се получи желания и видим резултат.

Марка:
VITASLIM
Производител:
VITASLIM BG

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна