ADLIQUID BRAIN BOOSTER sol 237ml

Код: 322
Марка: AD LIQUID Производител: AD MEDICINE
42,30 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Съдържа стандартизирани екстракти от Гинкго Билоба и Гроздови Семки, които имат антиоксидантно и съдоразширяващо действие. Диметиламиноетанол /ДМАЕ/ и хуперцин А/ екстракт от китайски мъх/подпомагат провеждане на нервните импулси.

Фосфолипидите, докохексаеновата Омега3 киселина и витамините от В-комплекс осигуряват на нервната система необходими хранителни вещества. Брейн Бустер поддържа паметта, концентрацията на вниманието и умствената работоспособност, като оказва благоприятен ефект върху съдовете и предаването на нервните импулси в ЦНС и периферната нервна система.  Допринася за нормалното когнитивно развитие при деца, действа благоприятно при умствена преумора и големи натоварвания и  способства за запазването на умствените функции при възрастни хора.

 

Активни съставки 

в 5 мл.

в 10 мл.

в 15 мл.

Фосфатидилсерин /от соя/

100 mg

200 mg

300 mg

Оризово масло

50 mg

100 mg

150 mg

ДМАЕ /диметиламиноетанол под формата на битартарат/

50 mg

100 mg

150 mg

Гроздово семе /Vitis Vinifera/,екстракт 95% процианидини

16,67 mg

33,33 mg

50 mg

ДХК /докохексаенова киселина/

16,67 mg

33,33 mg

50 mg

Гинкго Билоба /Ginkgo Biloba/,екстракт от листа 24%

8, 33 mg

6,67 mg

25 mg

Ниацин /като ниациамид/

3,33 mg

6,67 mg

10 mg

Витамин В6 /като пиридоксин хидрохлорид/

3,33 mg

6,67 mg

10 mg

Витамин В1 /като тиаминхидрохлорид/

2 mg

4 mg

6 mg

Фолиева киселина

133,33 µg

266,67 µg

400 µg

Селен /като аспартат/

33,33 µg

66,67 µg

100 µg

Хуперцин А /99%/

33,33 µg

66,67 µg

100 µg

Витамин В12 /като цианкобаламин/

10 µg

20 µg

30 µg

 

Предназначение:

 • допринася за здравето на мозъчните съдове и оросяването на мозъка
 • способства за оросяването на крайниците
 • подпомага паметта, вниманието и други умствени функции при възрастни хора, помага за запазване на умствената работоспособност в напреднала възраст
 • допринася за  нормалната  концентрация на вниманието при деца, оказва благоприятно въздействие върху развитието на   речевите функции при деца, както и  върху общото развитие на познавателните процеси
 • допринася за нормалното функциониране на централната нервна система и умствените функции при голямо натоварване, стрес, в периоди на по-високи изисквания към умствената дейност / изпити, тестове и т.н./
 • оказва общоукрепващо и тонизиращо действие

 

Начин на приложение:

Препоръчителна доза за възрастни е 10 мл. дневно , разпределена в 1 до 2 приема.  При необходимост от бърза концентрация на вниманието и /или големи умствени натоварвания –  препоръчителен прием  е 15 мл. дневно в рамките на  3-5 дни и след това по 10 мл.

При деца от 2 до 6  години за подпомагане на  развитие на когнитивните процеси /памет, внимание, мислене/ дневната доза е 2х2,5. Приемът трябва да продължи най- малко 3 месеца преди да се прецени ефекта от препарата.

Препоръчителна доза при деца в училищна възраст с нарушение на вниманието и трудности в обучението – започва се с 2х2,5 мл., като дозата можа да бъде увеличена до 10 мл дневно.

При деца с нарушенията в комуникацията и изразена тревожност препоръчително е да се започне с малка доза – от 2,5 до 5 мл. дневно в зависимост от възрастта в рамките на 2-3 седмици и при добра поносимост да се премине към  5-10 мл. дневно в съчетание с Ментал Комфорт 2 х 5 мл.

За подобряване на мозъчното кръвообращение  и поддържане на нормалното ниво на холестерола препоръчана схема е Брейн Бустер 5 мл. сутрин, 10 мл. през деня; АнгиОмега – по 5 мл. сутрин и вечер.

За кръвоснабдяване и оросяване на крайниците препоръчителна е комбинацията с Реотон Комплекс:  Брейн Бустер – 10 мл. сутрин, Реотон Комплекс – 10 мл. вечер.

По преценка на медицинския специалист препоръчаните дози и схеми може да са различни.

 

ADLiquid ™Brain Booster   не съдържа кофеин и други стимуланти, може да се приема продължително време без прекъсване

Преди употреба шишето се разклаща.

След отварянето му се съхранява в хладилник

Не се препоръчва смесването на сиропа  или едновременната му употреба с мляко, млечно- кисели продукти и бульони.

 

В продукта са включени стандартизирани екстракти от растения, които традиционно се използват в различни култури за подпомагане функциите на мозъка и нервната система:

 • Гинкго билоба –  най-старото дърво в света. Гинкго Билобата от векове се използва в Китай и се смята, че има значимо въздействие върху организма.  Съвременните научни изследвания потвърждават действието на екстракта от гинкго билоба върху кръвоносните съдове, паметта, вниманието. Гинкго Билобата влияе върху агрегацията на тромбоцитите и така оказва антитромботично действие, подпомага оросяването на мозъка и допринася за нормалния метаболизъм на мозъчните клетки.
 • Хуперцин А  –екстракт от китайския мъх хупериция серата. Действа като холинестеразен инхибитор, възпрепятства разграждането на невромедиатора ацетилхолин. Повишава нивото на ацетилхолин в мозъка  и така благоприятно влияе върху предаване на нервните импулси, по този начин подпомагайки паметта  и други когнитивни процеси.
 • Гроздови Семена –мощен антиоксидант, укрепва съдовете, благоприятно влияе върху кръвообращението.
 • Оризово масло благодарение на биоактивните вещества, които съдържа – гама-оризанол и токотриеноли /витамин Е комплекс/ оризовото масло е един от най-мощните антиоксиданти.

Витамини, минерали и други биологично активни съединения с благоприятен ефект върху нервната система:

 • ДМАЕ /диметиламиноетанол/ –природно съединение, което служи като естествен източник  на холин. Като негов прекусор участва в синтеза на невромедиатора ацетилхолин. Съдейства за поддържането на нормалното ниво на триглицеридите, мозъчните функции и нормалното зрение. Оказва ефект върху ЦНС, като подпомага концентрацията, вниманието и паметта. Научните доказателства сочат, че ДМАЕ е подходящ при деца с дефицит на вниманието и хиперактивност.
 • Докозахексаенова киселина – незаменима омега- 3 мастна киселинасъдейства за нормалното кръвно налягане, поддържане на нормалното ниво на триглицеридите и нормалната функция на сърцето. Съдейства за поддържане на мозъчните функции и нормалното зрение.
 • Фосфатидилсерин  фосфолипид, който участва в изграждането на обвивките на нервните клетки.
 • Селен – съдейства за: предпазването на клетките от увреждането на свободните радикали, за нормалната функция на имунната система и на щитовидната жлеза
 • Вит В1–    съдейства за нормалните психични функции и функциониране на нервната система.
 • В3/ниацин/-съдейства за нормалното функциониране на нервната система, съдейства за нормалния енергиен метаболизъм.
 • Вит. В 6 – допринася за нормалното образуване на еритроцитите, за нормалната функция на имунната система и регулиране на действието на хормоните. Оказва благоприятно действие върху нервната система и енергийния метаболизъм.
 • Вит. В12-съдейства за нормалното образуване на еритроцитите и клетъчно делене,  за нормалната функция на имунната система, енергийния метаболизъм и оказва благоприятен ефект върху нервната система.
 • Фолиева киселинасъдейства за нормалното делене на клетките и намалява умората, допринася за нормалните психични функции.
Марка:
AD LIQUID
Производител:
AD MEDICINE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна