VITABIOTICS ULTRA Ginkgo & Ginseng 800mg/150mg tabl. x 60

Код: 13725
Марка: VITABIOTICS Производител: VITABIOTICS
20,68 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Оптимално количество Гинко Билоба и Жен Шен

УЛТРА Гинко и Жен Шен доставя 800 мг. Гинко Билоба и 150 мг. Сибирски Жен Шен (Eleutherococcus senticosus).Тези стандартизирани екстракти от растенията представляват идеална комбинация.

 

Гинко Билоба

дървото гинко се счита за дай- старото дърво на планетата- „живо изкопаемо“, датиращо на повече от 200 милиона години.

 

 

Сибирски Жен Шен

е много популярно растение, което е било използвано в Китай и други държави от Азиатския континент в продължение на повече от 2 000 години. Стари писмени документи на древни хербалисти сочат, че те са използвали Жен Шен преди повече от 5 000 години.

 

Гинко и Жен Шен са една идеална комбинация с множество поддържащи функции, но са особено полезни при поддържане на здравословно кръвообръщение през забързани периоди от живота на всеки човек. Те често се използват, за да подсилят жизнеността и здравето в дългосрочен план и могат да бъдат особено полезни за спортуващите или просто за всеки, водещ особено напрегнат и трескав начин на живот.

Тялото изразходва огромно количество енергия, за да се поддържа в постоянна повишена степен на готовност. Често продължителният стрес, непълноценното хранене, липсата на сън, излагането на химични токсини от околната среда или психически проблеми могат да доведат до отслабване способността на тялото да поддържа хомеостаза, да доведе до заболявания или по- дълги периоди на слабост.

Когнитивна функция и умствена дейност

Известно е, че Гинко Билоба помага за здравословна микроциркулация на кръвта, като по този начин подкрепя и когнитивната функция. Гинкото е подходящо и при адювантна терапия от антипсихотични медикаменти, също подобрява паметта, способностостта за концентрация, намалява симптомите на забрава.

Сибирският Жен Шен помага на тялото по много начини, както физически, така и психически и може да бъде особено полезен по време на  повишени натоварвания.

Физически постижения

Сибирският Жен Шен и Гинко Билоба са идеална комбинация, с която да помогнем на тялото да повиши физическата работоспособност и издръжливост. Жен Шенът подсилва имунната система като подобрява активирането на Т-лимфоцитите, намалява честотата на следоперативни усложнения, следоперативния болничен престой и времето за възстановяване.

Начин на употреба:

Една или две таблети дневно. Приемете с вода или друга студена напитка.Таблетите не се дъвчат. Не превишавайте препоръчителните дози. Постоянен прием е препоръчителен.

Марка:
VITABIOTICS
Производител:
VITABIOTICS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна