WALMARK GINKOPRIM MAX 120mg x 60+20 табл.

Код: 24639
Марка: Walmark Производител: WALMARK
30,95 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

GinkoPrim® MAX 120

GinkoPrim® MAX 120 има нова, високо концентрирана формула със 120 mg стандартизиран екстракт от Гинко билоба, 150 mg магнезий и 15 mg цинк в дневната доза.

Gingko bilobaСтандартизираният екстракт от Гинко билоба в GinkoPrim® MAX 120 гарантира оптимално съдържание на активните съставки (24 % гинко флавон гликозиди и 6 % терпенолактони). Те спомагат за кръвооросяването на тъканите и по този начин подобряват паметта, концентрацията и умствената дейност. В същото време екстрактът от Гинко билоба допринася за намаляване на усещането за студени крайници, шум в ушите и има силно антиоксидатно действие.

 

MagnesiumМагнезият е един от най-важните микроелементи – отговорен е за повече от 300 биохимични реакции в човешкото тяло. Магнезиевият дефицит се изразява в нервност, липса на концентрация и лесна уморяемост. Включената оптимална дневна доза магнезий в ГинкоПрим MAX 120 допринася за поддържането на нормална психична функция и намаляване чувството на отпадналост.

 

ЦинкътЦинкът е незаменим микроелемент, който допринася за нормалната когнитивна функция. Цинкът е изключително важен за още редица процеси в нашето тяло – той подпомага имунната система, важен е за метаболизма на протеините, въглехидратите и липидите, като освен това допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

 

Приемайте по 1 таблетка дневно след хранене.

С цел постигане на оптимален ефект препоръчваме GinkoPrim® Max 120 да се приема в продължение на 2-3 месеца. Приемът може да продължи и по-дълго време.

 

GinkoPrim® и GinkoPrim® MAX 120 не са подходящи за деца, бременни и кърмещи жени. В случаи на нарушения в кръвосъсирването, приемът на препарати съдържащи гинко билоба трябва да се консултира с лекар.

Марка:
Walmark
Производител:
WALMARK

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна