Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

SOLGAR SELENIUM 100mcg x 100 tabl

Код: 12070
23,81 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Селенът е антиоксидант и подпомага предпазването на клетките на човешкия организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда (от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества в замърсения въздух и цигарения дим), а така също и в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Селенът подпомага функцията на имунната система, здравата и добре функционираща сърдечно - съдова система; оптималната функция и здраве на очите; детоксикацията на организма; функцията на черния дроб; защитата на клетките включително от тежки метали като живак и кадмий; функцията на щитовидната жлеза; намаляване на холестеролните отлагания в съдовете; увеличаване на "добрия" и намаляване на "лошия" холестерол; намаляване струпването на тромбоцитите / сгъстяване на кръвта; стимулиране действието на витамин Е; растежа и развитието на ембриона; противовъзпалителните процеси.

Състав:1 таблетка съдържа:

Селен (като L-селенометионин) - 100 mcg.
Други съставки: Дикалциев фосфат, микрокристална целулоза, силициев диоксид, растителен магнезиев стеарат, растително целулоза.

Начин на употреба: 

Приема се по 1 таблетка дневно, препоръчително по време на хранене.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна