DOPPELHERZ ENERGIE START DIRECT x 20 sach

Код: 3820
Марка: DOPPELHERZ Производител: QUEISSER GERMANY
6,18 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в
 • За добра концентрация и умствена активност
 • Намалява чувството на отпадналост и умора
 • За нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия
 • Нова форма – микропелети – директен прием, без вода, по всяко време
 • Бързо действие и с приятен вкус
 • Директен прием, без вода, по всяко време

  Допелхерц® актив Енерджи-Старт тонизира и дава енергия.

  Това усещане ви е познато, нали?

  Умора, отпадналост, липса на концентрация и усещане за липса на енергия – всички сме изпадали в подобни състояния, било то когато учим в университета, било на работното място, докато вършим домакинска работа или по време на спортни занимания. Затова, за да се чувстваме жизнени и енергични е важно да снабдяваме тялото си с достатъчно хранителни вещества, които то не може да произвежда само.

  Допелхерц® актив Енерджи-Старт съдържа три B витамина, 75 mg кофеин и 1 g декстроза в едно саше. В допълнение, една доза осигурява и 100 mg таурин.

  Витамините В1, В5 (наричан още пантотенова киселина) и В12 допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. Витамин В1 осъщо така поддържа нормалната функция на сърцето и подобно на витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната система.

  Витамин В5 и витамин В12 спомагат за намаляване на умората и отпадналостта. Витамин В5 също играе роля за поддържане на нормалната когнитивна функция.

  Кофеинът е може би най-известният и консумиран стимулант. Съдържа се в кафеените зърна, плодовете на какаото и листата на чая и е включен като стимулиращ компонент в различни енергийни напитки, колата, шоколада, зеления и черния чай и др. Кофеинът стимулира нервната система и спомага за подобряване на концентрацията и бдителността, както и способността на мозъка да „складира“ информация. Дори малки дози от по 75 мг са напълно достатъчни за ясно осезаем ефект, а за да стигне до кръвообращението са му необходими до 30 минути. Там кофеинът блокира аденозина, който всъщност е този, който изпраща сигналите на умора и отпадналост. Внимание: в по-високи дози кофеинът подпомага освобождаването на стрес хормоните адреналин и кортизол, които могат да повишат кръвното налягане и да накарат сърцето да бие по-бързо.

  Декстрозата, известна още като гроздова захар, е вид "проста захар" и е предпочитаният от нашия мозък източник на енергия.

  Тауринът е открит в началото на 19-ти век, като бива изолиран от жлъчката на вол - Bos taurus на латински, от тук идва и названието на това съединение. Тауринът е важна аминокиселина, която се съдържа в животинските и в някои морски продукти и която почти отсъства в растителните. Неговата дейност в мозъка и сърцето е свързана с укрепването на клетъчните мембрани. Тауринът подпомага невротрансмитерите и защитава мозъка. Като невротрансмитер той съдейства и за доброто настроение.

  Предимства на микропелетите:

  •    директен прием по всяко време и място;
  •    възможност за прием без вода;
  •    бързо освобождаване на съставките;
  •    бързо усвояване/резорбция и значително по-бърз ефект;
  •    подходяща форма за прием от хора, които имат проблем с преглъщането на таблетки и капсули;
  •    не се влияят от прием на храна, защото бързо се разтварят;
  •    еднодозна опаковка - саше;
  •    удобна и лесно преносима доза;

  Начин на употреба:

  Съдържанието на сашето се изсипва директно в устата върху езика. По този начин действието на активните съставки е по-бързо и по-ефективно.

  Съхранение

  Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

  Внимание

  Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се приема в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта. Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време. Продуктът е предназначен за лица над 18 годишна възраст. Ако имате сериозни оплаквания и/или такива, които не се подобряват с течение на времето, моля потърсете лекарска помощ!

  Производител

  QUEISSER PHARMA
  Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

Марка:
DOPPELHERZ
Производител:
QUEISSER GERMANY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

 •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

 •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

 •     над 50 лв.

Безплатна