Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

Дио-Ренал капс. 500 мг х 60

Код: 3688
Марка: БЕЗ ТЪРГ.МАРКА Производител: CHEMAX
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

ВАЖНО!

Този продукт е произведен в условията на GMP от български производител, сертифициран според директива 2003/94/ЕС. Използван е екстракт от европейски производител, като е гарантиран качествения и количествен състав на продукта.

 

Описание:

Dio-Renal е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство. Хранителните добавки, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са с доказани свойства относно благоприятния ефект върху отделителната система.

 

Предназначение:

Дио-Ренал стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Препаратът се определя като един регулатор с доказан благоприятен ефект върху здравето. Притежава изразен диуретичен ефект.

 

Прием:

Препоръчителен дневен прием: три капсули (1500 mg сух екстракт от листа на бреза).

Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

Да не се употребява от деца под 12 години.

 

Допълнителна информация:

Екстрактът от листа на бреза осигурява увеличаване количеството на урината при съответно погълнато количество течност.

Растителният продукт е традиционен, като ефектът на увеличаване количеството на урината продължава до пречистване и избистряне на уринарния тракт.

Растителният продукт е традиционен, определен в специфично показание, установено и избрано въз основа на неговата продължителна употреба.

Екстрактът от листа на бреза повлиява благоприятно състоянието на уринарния тракт. При използване на препарата се стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците и минералния метаболизъм остава в равновесие. Осъществява се промиване на пикочните пътища.

Екстрактът от бреза се характеризира с ефект на безопасност и призната ефикасност. Оказва многопосочни благоприятни ефекти върху функционалното състояние на пикочно - половата система. По тази причина е много подходящ и когато се налага продължителна профилактика, благодарение на отличната поносимост и безопасност.

Продуктът има изразен диуретичен ефект.

 

Странични ефекти и противопоказания:

До сега не са известни странични ефекти и противопоказания.

 

Състав (доза за еднократен прием):

500 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид и пълнители Е341, антислепващи агенти Е551 и Е 553в.

Този продукт съдържа традиционен растителен препарат, описан още в 1898 година от американското законодателство. В днешно време препарати, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са популярни както на българския пазар, така и в страни от три континента. Капсулите Дио-Ренал са разработени в отговор на потребностите на пациентите от концентрирани източници на биологично активни вещества в екстракти от брезови листа, дозирани под форма на капсули. Дио-Ренал, капсула 629 mg представлява една съвременна форма на хранителна добавка, създадена в съответствие с правилата, установени в последните утвърдени нормативи на европейския парламент и българското законодателство.

 

Съхранение:

На сухо място при температура под 25°С.

Да се съхранява на място недостъпно за деца.

 

Не използвайте препарата след изтичане на срока на годност или ако целостта на опаковката е нарушена.

Да се съхранява в оригинална опаковка.

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества пълноценното хранене.

Марка:
БЕЗ ТЪРГ.МАРКА
Производител:
CHEMAX

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна