Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

URINAL EXPRESS PH за нормално рН на урината x 6 sach

Код: 30873
12,14 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Urinal® Express pH e хранителна добавка с бърз ефект за нормално рН на урината, като така осигурява комфорт в уринарния тракт при болезнени състояния.

Най-често срещаният симптом при уринарни инфекции е усещането за парене и щипене по време на уриниране. Един от факторите за това е повишената киселинност на урината.

Уринал Експрес pH успоредно с Уринал Акут за комфорт в първите два дни при болезнени състояния.

Betula pendula, известна в България като „бяла бреза“ се използва в народната медицина с диуретичния си ефект и с противовъзпалителното си действие. Затова често допълва терапията на начални циститни симптоми.

Vaccinium macrocarpon (американска червена боровинка) е важна съставка при уринарни инфекции заради способността си да инхибира адхезията на E. coli към уроепитела, благодарение на съдържащите се в нея РАС А.

Висока концентрация на калиев (3,3 g) и натриeв (2,8 g) цитрат в дневната доза гарантират бързо действие за нормално рН на урината.

  • Листа от бяла бреза (Betula pendula) за поддържане нормалната функция на пикочните пътища и бъбреците;
  • Екстракт от американска червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) - с антиадхезивна активност срещу Е.coli;
  • Калиев цитрат (Potassium citrate) за алкализиране на киселото рН в урината;
  • Натриев цитрат (Sodium citrate) за алкализиране на киселото рН в урината.

 

Специални указания:

Преди употреба прочетете внимателно указанията за употреба.

Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от деца и пряка слънчева светлина.

Съхранявайте при температура под 25 градуса.

Не използвайте след изтичане срока на годност.

Не използвайте продукта, ако целостта на опаковката е нарушена.

 

Walmark®“ е сред най-бързо растящите компании в Централна и Източна Европа в сферата на производството и продажба на хранителни добавки, чиято цел е трайно да подобри здравето, качеството и начина на живот на своите потребители. Мисията й е да разработи и предложи оригинални висококачествени продукти, които да ни подпомогнат да реализираме своето по-добро аз.

Основана малко след Нежната революция в Република Чехия и преминала редица бизнес трансформации, към днешна дата компанията е №1 независим производител на витамини, минерали и хранителни добавки в Централна и Източна Европа с водещи позиции на множество пазари, сред които Чехия, Словакия, Румъния, България, Унгария, Полша и прибалтийските държави.

В България е лидер на пазара на хранителни добавки вече над 10 години. Сред най-предпочитаните и доказали се марки в нашата страна са “Urinal ®”, “Ginko Prim®”, “Prostenal® Perfect”, “Proenzi®”, “OmegaPrim”, “Марсианци” и много други.

Компанията притежава един от най-съвременните фармацевтични заводи в Република Чехия за производство на лекарства и хранителни добавки, който отговаря на най-високите световни стандарти за контрол и качество на всички нива на производствения цикъл, включително GMP стандарта, който се прилага при производството на лекарства.

В свят на иновации, динамика и изискващи скоростна адаптация промени, производителите на хранителни добавки са предизвикани да доставят адекватни, актуални и работещи решения - за добър сън, за силен имунитет, за подобрен метаболизъм и много други потребности. Ето защо продуктите на “Walmark®“ са с високо качество, иновативен състав и висока ефективност

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна