Новата серия на Eucerin® Dermo Pure – за по-чиста и гладка кожа

13 октомври 2017

С новата серия DermoPure, Eucerin® представя нови и подобрени продукти за хора с кожа, склонна към акне. Продуктите от серията ефективно се борят с недостатъците и успокояват раздразненията и в същото време предотвратяват появата на нови несъвършенства. Новият продукт Eucerin®DermoPureОбновяваща грижа, ефективно действа още от първото нанасяне, разкривайки по-чиста и гладка кожа с течение на времето.

 

 

Здравата кожа изглежда чиста и гладка. Приблизително 80% от всички хора на възраст между 11 и 30 години страдат от акне, т.е. черни точки, възпаления, подутини, пъпки и понякога дори кисти. В резултат от това, тяхната кожа изглежда неравна. Това е така, защото по време на пубертата, под действието на хормона андроген се стимулира свръхпроизводство на себум от мастните жлези към порите. Същевременно, в порите има увеличено количество мъртви кожни клетки. Но не само тийнейджъри са засегнати: за 20% от тези, които страдат от акне по време на пубертета, този проблем продължава до зряла възраст и има голямо влияние върху начина и качеството им на живот.

 

100-годишен опит в областта на медицинската грижа за кожата, за да се възвърне контролът върху кожата, склонна към акне.

 

Кожата, склонна към акне не е само естетичен проблем. Хората, предразположени към него, трябва да се справят и с възпаление, което може да причини болка и да има психологически ефект върху техния живот. С над 100-годишен опит в областта на медицинската козматика и новата серия Eucerin® Dermo Pure, Eucerin® знае как да помогне на потребителите да възвърнат контрола над тяхната взискателна, склонна към акне кожа.

 

Продуктите от новата серия разкриват по-чиста и по-равномерна кожа. Серията предлага 10 продукта, в които влиза и новият Eucerin® Dermo Pure Обновяваща грижа, който е сърцевина на целия спектър. Препоръчително е да се използва през нощта. Той комбинира всички съставки, които подобравят състоянитето на кожата, като осигурява видими резултати само след една седмица употреба.

 

Иновативна комбинация от съставки, за по-гладка и равномерна кожа

 

Формулата в иновативния продукт новият Eucerin® Dermo Pure Обновяваща грижа ефективно намалява зачервяванията, опушва порите и  предвазва кожата от нови раздразнения. Ефективно действа още от първото приложение, разкривайки по-чиста и гладка кожа с течение на времето. Мощният 10% Хидрокси комплекс съдържа високоефективна комбинация от пилинг агенти: Гликолова-, Салицилова- и Полихидрокси – киселина. Те са особено подходящи за кожа, склонна към акне, тъй като те спомагат за избягването на хиперкератоза и следователно на комедони. Освен това лечението през нощта има силен антибактериален ефект. Благодарение на Ликохалкон A и силно концентриран Декспантенол, той успокоява и омекотява кожата.

 

Подобрената формула на цялата серия Eucerin®DermoPureсега е още по-ефикасна и се предлага в разнообразни текстури. Включени са високоиновативни комбинации от съставки като Салицилова киселина, Ликохалкон и карнитин. Салициловата кисела има антибактериално и комедолитно действие, чрез които ефективно премахва неравностите и предотвратява появата на нови. Двойно количество от Ликохалкон А е включено за предотвратяване на микровъзпаление, а карнитинът, активна съставка на кожата и производно на аминокиселина, има ефект за регулиране на себума.

 

Тази комбинация от мощни активни съставки и ниска стойност на pH прави продуктите от серията Eucerin® Dermo Pure изключително иновативни и ефективни. Клинични и дерматологични изследвания доказват много високата ефикасност и поносимост от кожа, склонна към акне.

 

 

Всички новини
Още актуални новини
Хиперпигментации
Хиперпигментации

Какво причинява тъмните петна по кожата и как мога да ги намаля?

30 април 2019
Среща с млади фармацевти и стажанти
Среща с млади фармацевти и стажанти

Аптеки Субра затвърждават грижата си за развитието на българското фармацевтично образование и професионална реализация. 

25 април 2019
Безплатна грим сесия с Filorga
Безплатна грим сесия с Filorga

20 април (събота) от 12:00 до 16:00ч. в Аптека SUBRA Mall Plovdiv

16 април 2019
Нова аптека SUBRA във Варна
Нова аптека SUBRA във Варна

Аптека SUBRA отвори врати в новооткрития Delta Planet Mall

08 април 2019
Мултивитамини - кога са необходими?
Мултивитамини - кога са необходими?

Научи повече тук!

05 април 2019
Регистрация на SUBRA PREMIUM карти
Регистрация на SUBRA PREMIUM карти

Актуализиране на картите ни за лоялни клиенти!

23 януари 2019
Обява за фирма - партньор
Обява за фирма - партньор

За участие в избор на изпълнител за предоставяне, монтиране и поддръжка и следгаранционно обслужване на баркод четци

12 октомври 2018
Семинар - среща със стажуващи при нас
Семинар - среща със стажуващи при нас

Бъдещи специалисти по фармация!

01 октомври 2018
Новооткрита аптека в София, кв.Младост 3
Новооткрита аптека в София, кв.Младост 3

София, кв. Младост 3, срещу блок 321, супермаркет Фантастико!
Заповядайте!

31 август 2018
Печеливши от
Печеливши от "Играй с Repelex от Биотрейд"

Вижте тук спечелилите от играта до тук!

16 август 2018
© Developed by CommerceLab