Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.

FILORGA HYDRA-FILLER хилауронов филър 50ml

Код: 4747
Марка: FILORGA Производител: LABORATOIRES FILORGA
103,59 лв.
+ бр.Количество
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

HYDRA-FILLER ®

СИЛАТА НА ПРЕЧИСТЕНАТА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

ЗА МОЩНА ХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА

 

Ултра лек крем, насища кожата с три типа хиалуронова киселина, за да възстанови нивото на хидратация дори и в най-дълбоките слоеве на кожата. Благодарение на хиалуронова киселина с високо и ниско молекулно тегло, линиите и фините бръчки, получени от дехидратация, са заличени. Микро-фрагментирана хиалуронова киселина стимулира производството на колаген. Благодарение на липидо-възстановяващ комплекс, синтезът на серамиди в кожата е ускорен, а естествените хидратиращи процеси в кожата са регулирани. В резултат липидната бариера е заздравена, а кожата придобива свеж и бляскав вид. NCTF® (ревитализиращ комплекс от 54 съставки с органичен произход) комплекс ревитализира кожата за по-младежки вид. NCTF ® Златният стандарт в мезотерапията, същият инжектиран при процедура мезотерапия, ревитализира и подобрява качеството на кожата. Клинично доказано на 24 час след приложение   + 135% нови фибробласти в кожата.

 

Нанасяйте два пъти дневно на лице и шия. Самостоятелно или след серума за лице. Подходящ за мъже и жени. Всеки тип кожа.

Обем: 50 мл буркан

Марка:
FILORGA
Производител:
LABORATOIRES FILORGA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна