Предвид извънредната ситуация, доставката на поръчаните от вас продукти би могла да се забави повече от 3 работни дни. Благодарим за търпението ви.
-30%

GALENIC PROMO SECRET D'EXELLENCE серум 30ml + SECRET D'EXELLENCE крем 15ml

Код: 32344
Марка: GALENIC Производител: PIERRE FABRE
Безплатна доставка над 50.00 лв. Проверка на пратката Връщане на продкута до 15 дни - научи повече
Сподели в

Комплектът включва:

SECRET D’EXCELLENCEСЕРУМ-КОНЦЕНТРАТ

Серумът, за да се наслаждавате на възрастта си във всичките й проявления. Един истински мощен концентрат от активни агенти*, този глобален серум въздейства върху всички признаци на стареене : изглажда бръчките, хидратира кожата, изравнява тена, стимулира сиянието, стяга и извайва чертите.

* Хиалуронова киселина и екстракт от снежни водорасли

 

 

 

 

КОМПОЗИЦИЯ

Основен активен агент - Снежно водорасло : под най-високите върхове на ледниците, в девствена и недостъпна за човешката ръка среда, снежното водорасло оцелява там, където не се среща друг живот. То е обгърнато от дебела снежна прегръдка, за да устои на най-екстремните условия на планетата и именно там, то използва студа, за да "стопира" своя биологичен часовник. Това водорасло притежава способността да стимулира механизмите за съхранение на младостта на кожата*.

Комплиментни активни съставки - Vitamine B3, известен със свойствата си за озаряване на тена и витамини E и C с анти-оксидантно действие - Хиалуронова киселина в комбинация с глицерин за хидратиращ изпълващ ефект - Пудрени оптически камуфлажни агенти за съвършен кадифен завършек и изваян кожен релеф

Композицията За да бъде съхранен пълния заряд на ефикасност на Снежното Водорасло, Майсторът-моделиер на формули Galénic изобрети една специална галенова структура, която се нарича Кристално Сливане. В тази структура във формата на звезда, той вгражда екстракта от Снежното Водорасло. Така то разгръща своето интензивно действие в сърцето на кожата..

* Test in vitro с екстракт от Снежно Водорасло до 0,01%

 

 

 

СЕНЗОРНА ЕКСПЕРТИЗА

Серум във флуидна тесктура със съвършена белота, ултра-фин и разтапящ се като снежинка, с дискретен флорален букет на момина сълза, роза и цветове на касис.

 

 

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Поставете в дланта точната доза от серума с помощта на автоматичния дозатора, след това нанесете на предварително почистени и подсушени лице и шия, преди вашата регулярна дневна грижа. Нанасяйте сутрин и вечер на лицето и шията преди вашата регулярна дневна грижа. Може да ползвате ежедневно или като терапия.

 

 

+

 

 

 

SECRET D’EXCELLENCEЛА КРЕМ

 

Съкровената тайна на съвършената красота. Ла Крем коригира „всички признаци на стареене на кожата“: изглажда бръчките, хидратира кожата, изравнява тена, освежава, стяга и извайва чертите на лицето.

 

 

 

КОМПОЗИЦИЯ

Активен агент Снежни водорасли – по най-високите върхове на ледниците, все още ненакърнени от човешко присъствие, снежните водорасли оцеляват там, където рядко се срещат живи същества. Те са затрупани дълбоко под снега, за да устоят на най-екстремните климатични условия на планетата, там, където студът благоприятства тяхната способност да  спират своя биологичен часовник. Тези водорасли притежават изключителната сила да създават молекули за дълголетие, които са в състояние да преборят отпечатъците от изминалото време и да съхранят младостта на кожата.

 

 Комплиментни съставки - Витамини (В3, Е и С) за озаряване на тена, за защита от свободните радикали и за извайване на кожния релеф - Комбинация от хиалуронова киселина и глицерин за хидратиращ и изпълващ ефект  - Оптически разпръскващи светлината пудрени частици за постигане на съвършен матиран завършек и изваян кожен релеф. 

 

Формулата За да могат снежните водорасли да разгърнат пълния си потенциал на действие, Майсторът-моделиер на формули Galénic разработи специална галенова структура, наречена „Кристално сливане“ (Cristal Fusion).  Тази архитектура във формата на звезда, умело инкрустира снежните водорасли до моментът, в който те докоснат кожата. Така изградената структура позволява постепенното разтапяне от топлината на кожата.

 

 

 

СЕНЗОРНА ЕКСПЕРТИЗА

Крем в съвършено бяла текстура, фина и разтапяща се като снежинка, с деликатен аромат на блендирани нотки от момина сълза, роза и цветове на касис. 

 

 

НАЧИН НА ПОЛЗВАНЕ

Нанесете сутрин и вечер на лицето, шията и деколтето.

 

Марка:
GALENIC
Производител:
PIERRE FABRE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв. БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕГЛОТО!
 

Цена от - до: 

Цена на доставка:

  •     0 - 25 лв.

          3,90 лв.

  •     25 - 50 лв.

          3,80 лв.

  •     над 50 лв.

Безплатна